2777
2789
عنوان

مرغ گندیده

1617 بازدید | 39 پست

سلام شوهرم مرغ گرفته بود چن روز پیش مرغ زنده که کشتن و تیکه تیکه کردن منم اون شب حالم خوب نبود با همون آشغالا سر پلاستیک هم بسته گذاشتم تو یخچال ،نه فریزر .روز بعد شستم دیدم بدبو شده حالا چکار کنم ؟؟؟؟؟کمک کنین خیلی غصه دارم تو این گرونی من اینا رو اینجوری کردم 

خوب مرغ فاسد رو چکار میشه کرد خدای نکرده مسموم میشین بریز دور فدای سرت کاریه که شده

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزبعد که تویخچال باشه خراب نمیشه یکم مرغارو تو قابلمه اب  سردبزار کمی ابلیمو توش بریز ده دقیقه همونجور خیس بمونه بعددربیارمرغارو بشور وخشک کن و فریز کن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

منم یبار همین کار کردم همون شب حال نداشتم بشورم نشستم فرداش بو گندو وخراب شد

انداختم بیرون

اننقد اعصابم خورد شد ک نگو 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

خداوکیلی با چه عقلی مرغ رو گذاشتی یخچال 😐خب حالت خوب نبود بین فریزر و یخچال یه وجب هم فاصله نیست میزاشتی فریزر اون دیگه گندیده 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
تو یخچال تا ۴۸ ساعت میمونه.اما چون با اشغالا بوده بو گرفته و گمون نکنم با پختن هم بوش بره

با پختن بوش نمیره من امتحان کردم

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

همسایمون یبار خریده بود فردا صبحش اومد از یخچال دربیاره پاک کنه گفت بو گرفته چیکارکنم مامانم بهش گفت پاک کنه بشوره بعد بااب جوش یه تیکه بجوشونه ابشو بریزه دور برای پخت بااب تازه درست کنه دیگه بونمیده

ولی اگه بازم بو داد بنداز بره

خداوکیلی با چه عقلی مرغ رو گذاشتی یخچال 😐خب حالت خوب نبود بین فریزر و یخچال یه وجب هم فاصله نیست می ...

خودمم نمی‌دونم 

به نظرتون کباب میشه کرد اونا رو ؟؟؟؟؟

خودمم نمی‌دونم  به نظرتون کباب میشه کرد اونا رو ؟؟؟؟؟

خیلی بو میده ؟

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

عزیزم مرغ که دراین زمان کم  فاسد نشده بشورش همونجوکه گفتم باکمی سرکه یا ابلیمو ده دقیقه خیس بزار بعد فریز کن موقعیکه میخوای غذابپزی بزار یه قل که جوشید ابشو دوربریز با پیازو یه حبه سیر  و زردچوبه براز بپزه و بعد ازش استفاده کن حیفه خراب نشده ولی تجربه باشه که دیگه تنبلی نکنی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن