2789
عنوان

مرغ گندیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 39 پست
از شب تا صبح تو یخچال بوده 

نه بابا هیچش نیست اگر تو یخچاله چون پاک نکرده هست این بو رو میده من خودم امتحان کردمه

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم نمی‌دونم  به نظرتون کباب میشه کرد اونا رو ؟؟؟؟؟

این مرغارو‌کباب نکن‌ مگراینکه تو پیازو ماست  و زردچوبه ابلیمو فلفل سیاه بخوابونی اگر زعفرونم داشتی جا بهتره ماست روتاکید میکنم چون پنی سیلین طبیعی داره و باکتری اگر درمرغ مونده ازبین میبره پیازم خاصیت ضدباکتری داره 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

من دو روز پیش سه تا مرغ خریدم تا اومدیم خونه تقریبا شد یک ساعت ک تو صندوق‌عقب بود از گرما یه خورده بو‌گرفته بودن البته شوهرم گفت از قبل ایطور بوده فوری خورد کردم گذاشتم‌ فریزر

اخرش 
از دقیقه بیشتر نذارم؟؟؟؟ بعدش چرا بشورمش ؟؟؟

چندقیقه گذاشتی دربیار ابکشی ‌کن‌که بو ابلیمو بره اگرم‌نخواستی همونجوری خشک کن بسته کن فریز کن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اره

بندازبره عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
این مرغارو‌کباب نکن‌ مگراینکه تو پیازو ماست  و زردچوبه ابلیمو فلفل سیاه بخوابونی اگر زعفرونم دا ...

ماست رو تا حالا نزدم به مرغ اما برا کباب همیشه تو آبلیمو پیاز میذارم

باشه ممنون   سرکه سفید ؟؟؟؟چقد سرکه بریزم ؟؟؟

فرقی نداره نصف فنجون بااب رقیق کن ده دقیقه بزارباابسرد بمونه 

آب بزار جوش بیاد چندتا پیاز بریز تو آب با سیر  وهویج وفلفل دلمه داشتی بریز تا با مرغ جوش بخوره آبلیمو ونمک  بریز اگه میخوای امشب استفاده کنی زردچوبه وسیر بزن ۳۰دقیقه بود آبکش کن  دوباره روش زردچوبه و فلفل نمک بزن خوب خوب سرخ کن عزیزم.

🌞🌈
ماست رو تا حالا نزدم به مرغ اما برا کباب همیشه تو آبلیمو پیاز میذارم

یه قاشق ماست ‌جوجه رو فوق العاده لذیذو ترد وابدارمیکنه خودم‌همیشه ماست یا مایونز میزنم ایندفعه بزن پشیمون نمیشی 

باباااا ما مرغ میخریم 4 ساعت تو گرمای جنوب تو صندوق عقبه باز تا بیام خونه و بشورمش حداقل یه ساعت دیگه زمان میبره... خراب نمیشن که! فقط قبل از پخت بجوشون و ابشو بریز دور و قابلمه رو بشور بعد استفاده کن