2777
2789
عنوان

غیییییرت😂😂😂😂☔️🥺☔️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 67 پست

غیرتی که این نپوش.تنها نرو،اینجا نرو و..هیچکس ولی غیرتی که همیشه حمایتم کنن  اجازه ندن کسی کوچیک ترین ترین توهینی بهم کنه خانواده ام و همسرم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
بدبختی اینجاست همشم مثلا تو خیالاتشون فکر میکنن از علاقه زیاده  دیگه نمیدونن که بابا داری بی عز ...

ب اینا غیرت نمیگن

غیرت واقعی ز رو دوست داشتنه ن احترام زن زیر سوال میره ن فحش و کتک کاری

من شوهرم چیزی ببینه ازم انقد مهربون تذکر میده بهم چون میشناسه منو میدونه از عمد نبوده و نیست

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غیرتی که این نپوش.تنها نرو،اینجا نرو و..هیچکس ولی غیرتی که همیشه حمایتم کنن  اجازه ندن کسی کوچی ...

درستشم همینه  👌🍻

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
ب اینا غیرت نمیگن غیرت واقعی ز رو دوست داشتنه ن احترام زن زیر سوال میره ن فحش و کتک کاری من شوهرم ...

درستشم همینه 👌🌹🌸

مشکل تعریف غلط غیرت تو ذهن بعضیاست 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
غیرتی که این نپوش.تنها نرو،اینجا نرو و..هیچکس ولی غیرتی که همیشه حمایتم کنن  اجازه ندن کسی کوچی ...

افرین معنی غیرتی همونیه ک گفتی 

یعنی حمایت حامی

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  

اگه منظورتون از غیرت اینه که کنترل بشم یا بگن روسریتو بکش جلو و این حرفا خدا رو صد هزار مرتبه شکر هیچ کس نیست

اما پدرم همیشه حامیم بوده عاشقشم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

تا مجرد بودم داداشم ششششششششششششددددددیید

شوهرم خیلی کم یه ذره 

سرکار رفتم رئیسم شششششدددددددیییییییید☹☹

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....