شوهر .برادرم زیاد پدرم کمتر..مثلا داداشم تو جمعی که پسر بودوقتی میخواست صدام بزنه اسممو صدا نمیزد منم از لجش جواب نمیدادم
طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چراااا؟
[QUOTE=140519769]غیرت به نظر من یجور مردانگی توام با احترام هستش ولی والا هرجا یکی گفت غیرت &n ...
بدبختی اینجاست همشم مثلا تو خیالاتشون فکر میکنن از علاقه زیاده دیگه نمیدونن که بابا داری بی عزت و بی احترام میشی
مثلا دنبال رمانایی میگردن که پسره توش غیرتیه میری یه ذرشو میخوتی میبینی یارو فرت و فرت یا داره فحش میده یا داد و بیداد میکنه یا کتک میزنه یا به هر نری که باهاش حرف زدی گیر میده
علنا انگار مسواکشی ...
ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤🌱.....و إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ🌱❤(اگر مرا وارد جهنم کردی به اهل آن خواهم گفت ک دوستت دارم)#خدا.....کاربر قدیمی هستم هردو کاربری های قبلی من...😑😑 ..اگه دوست داشتین میتونید تو کانال من به نشانی @Ferdos_H در تل گرام عضو شوید