2777
2789
عنوان

غیییییرت😂😂😂😂☔️🥺☔️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 67 پست

شوهر .برادرم زیاد پدرم کمتر..مثلا داداشم تو جمعی که پسر بودوقتی میخواست صدام بزنه اسممو صدا نمیزد منم از لجش جواب نمیدادم

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل شوهرم پسر خاله هام اما الان شوهرم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
[QUOTE=140519769]غیرت به نظر من یجور مردانگی توام با احترام هستش  ولی والا هرجا یکی گفت غیرت &n ...

بدبختی اینجاست همشم مثلا تو خیالاتشون فکر میکنن از علاقه زیاده  دیگه نمیدونن که بابا داری بی عزت و بی احترام میشی 

مثلا دنبال رمانایی میگردن که پسره توش غیرتیه  میری یه ذرشو میخوتی میبینی یارو فرت و فرت یا داره فحش میده یا داد و بیداد میکنه یا کتک میزنه   یا به هر نری که باهاش حرف زدی گیر میده 

علنا انگار مسواکشی ... 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
من کسی روم غیرت نداره از لحاظ گیر دادن یعنی  ولی حامی های خوبم تو زندگی مامانم و داداشمم، بانک ...

طفلی بابات😥

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  
همسر بنده مثلا رفتیم تو فروشگاه بزرگ میخواد منو صدا کنه جلو جمعیت میگه ممد😐

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااااای خداااا چ شوهر باحالی داری

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  

یکی از دوستام بشدددددت روم غیرتیه😐😂

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤🌱.....و إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ🌱❤(اگر مرا وارد جهنم کردی به اهل آن خواهم گفت ک دوستت دارم)#خدا.....کاربر قدیمی هستم هردو کاربری های قبلی من...😑😑 ..اگه دوست داشتین میتونید تو کانال من به نشانی @Ferdos_H  در تل گرام عضو شوید
بدبختی اینجاست همشم مثلا تو خیالاتشون فکر میکنن از علاقه زیاده  دیگه نمیدونن که بابا داری بی عز ...

خیلی پیاز داغشو زیاد کردن غیرت خیلی بحث کاملی داره تو یک حجاب و با نامحرم صحبت کردن خلاصه نمیشه البته اینارو هم کم و بیش شامل میشه در حد تعادل 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید