شوهر .برادرم زیاد پدرم کمتر..مثلا داداشم تو جمعی که پسر بودوقتی میخواست صدام بزنه اسممو صدا نمیزد منم از لجش جواب نمیدادم
طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چراااا؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قلب من فقط به این امید می تپد که تو هستی 🩷 تویی وجود دارد که من میتوانم او را ببینم، او را ببویم، او را ببوسم، او را در آغوش خود بفشارم و او را احساس کنم 🌸💕
[QUOTE=140519769]غیرت به نظر من یجور مردانگی توام با احترام هستش ولی والا هرجا یکی گفت غیرت &n ...
بدبختی اینجاست همشم مثلا تو خیالاتشون فکر میکنن از علاقه زیاده دیگه نمیدونن که بابا داری بی عزت و بی احترام میشی
مثلا دنبال رمانایی میگردن که پسره توش غیرتیه میری یه ذرشو میخوتی میبینی یارو فرت و فرت یا داره فحش میده یا داد و بیداد میکنه یا کتک میزنه یا به هر نری که باهاش حرف زدی گیر میده
علنا انگار مسواکشی ...
ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤🌱.....و إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ🌱❤(اگر مرا وارد جهنم کردی به اهل آن خواهم گفت ک دوستت دارم)#خدا.....کاربر قدیمی هستم هردو کاربری های قبلی من...😑😑 ..اگه دوست داشتین میتونید تو کانال من به نشانی @Ferdos_H در تل گرام عضو شوید