2777
2789
عنوان

دیونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا ادم نمیشن ی مشت بیتربیت پر رو ینی همه چی میگن بعد تا جوابشونو میدی هزار انگ بهت میزنن سه روز پیش مانتویه محبوبمو پاره کرد چون میدونست دوسش دارم😢😢😢😢😢دوتا از لاکامو شکست بعدم عطرمو برداشت و رفت الانم قایمش کرده از لج من میزنه جلو کولر ک بوش بیاد اینو من چیکارش کنم خیلی حالم بده😢😢😢😢😢😢😢😢😢

ان شاالله ک نصیبت میشه😂

انشاااااالله 😍🥰

البته یکی دوست دارم که خبر نداره.... دعا کنید اگه به صلاحه اون قسمتم بشه🥺😍

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
وای مال تو ک نوبره

اره همش لج میکنه باهام کل زندگیم شده بحث و کل کل افسرده شدم بخدا میدونمم اگه به خانوادم بگم بهم میگن اینا ک مشکل نیست ولی نمیدونن همین چیزا داره منو نابود میکنه

خب تو لج نکن هرکاری میکنه بخند حرص نخور

نمیشه خیلی خودخواه و مغروره هیچ جا نمیبره منو تازه بعضی وقتا ی جایی دعوت میشیم اگه پسردار باشن نمیبرم و من از خجالت اب میشم وقتی تلفنی دعوتی رو رد میکنه جز خونه پدریم هیچ جا نمیبرم برا خریدم بعضی وقتا میریم اینقد گیر ب لباس و ارایش و چادر پوشیدن میده ک بیزارم میکنه از بیرون رفتن بااینکه خانوادش خیلی لباس و ارایششون ازاده و و هیچ محدودیتی ندارن خودشم ب روز ترین لباسا رو میپوشه اما ب من گیر میده نمیدونم چرا خیلی عصبی شدم شبا تا قرص نخورم خوابم نمیبره