2777
2789
عنوان

وزن جنین ۲۹ هفته

2630 بازدید | 15 پست

خانوما من امروز سونو رفتم وزن جنین ۱۲۳۲بود ۲۸ هفته و سه روز هستم،وزنش کم نیست؟لطفا اگه کسی وزن ۲۹ هفته شو داره بگه و اینکه وزن تولدش چند بود؟

خدای مهربونم،ریزدونه ای که در وجودم نهادی و به سلامت بغل بگیرم و لیاقت نگهداری از هدیه ی ارزشمندتو داشته باشم،پروردگار عزیزم فرزندم توانمند و مفید بشه جوری که دنیا به وجودش نیاز داشته باشه،💌

من ۲۹هفته ۱۸۰۰گرم بود 

۳۶_۳۷ هفته ۲۵۰۰

موقع تولد ۳کیلو 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۲۹ هفته ۱کیلو ۳۰۰بود موقعه تولدش هم ۳ کیلو ۸۰ گرم بود

سه کیلو خیلی وزن خوبیه من راضیم

خدای مهربونم،ریزدونه ای که در وجودم نهادی و به سلامت بغل بگیرم و لیاقت نگهداری از هدیه ی ارزشمندتو داشته باشم،پروردگار عزیزم فرزندم توانمند و مفید بشه جوری که دنیا به وجودش نیاز داشته باشه،💌
من ۲۹هفته ۱۸۰۰گرم بود  ۳۶_۳۷ هفته ۲۵۰۰ موقع تولد ۳کیلو

خوب اینجوری که من باید منتظر یه نی نی ۲۵۰۰ باشم اونم در بهترین حالت ...

خوب اینجوری که من باید منتظر یه نی نی ۲۵۰۰ باشم اونم در بهترین حالت ...

ن باوو از هفته ۳۶_۳۷نی نی وزن میگیره _هفته های اخر کباب و بستنی و دلستر زیاد بخور میگن‌خوبه برا وزن گیری 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
بزن توگوگل متوجه میشی وزنش نرماله  ماه ۹بچه وزن میگیره الان بی خود به این چیزافکرنکن

آخه بچه ی اولمم ۴۰ هفته به دنیا اومد ۲۶۰۰ بود،من سر اون همه چی میخوردم ولی سر این هیچی نمی خورم

بزن توگوگل متوجه میشی وزنش نرماله  ماه ۹بچه وزن میگیره الان بی خود به این چیزافکرنکن

شما بچه چندمتونه ؟به سلامتی دو هفته دیگه مونده؟

سلام من 29 هفته و 5 روز رفتم سونو 

وزنش 1200 بود 

منم نگران وزنشم 😢خودمم هیچی اضافه نکردم تا حالا 

5 کیلو هم کم کردم...

يا رب الحسين بحق الحسين  إشف صدر الحسين بظهور الحجة  تعجیل‌در‌امر‌فرج‌صلوات🌹

سلام عزیزم وقتتون بخیر 🌹 امیدوارم حال خودتون و کوچولوتون عالی باشه و به سلامت بغلش کنید🌹عذرمیخوام مزاحم شدم.تو یک تاپیک دیدم نوشته بودید سونوگرافی پیش دکتر مهدیه بقایی رفتید درسته؟میخواستم بپرسم راضی بودید ازشون؟اخلاقشون و نظم مطب و اخلاق منشی و ... . من واسه چهارشنبه وقت گرفتم واسه سونو آنومالی میخواستم ببینم کارشون چطوره؟ممنون میشم راهنماییم بفرمایید 🌹🌹

سلام عزیزم وقتتون بخیر 🌹 امیدوارم حال خودتون و کوچولوتون عالی باشه و به سلامت بغلش کنید🌹عذرمیخوام ...

سلام گلم آره من که خییییلی راضی بودم همه چیش عالی بود