2777
2789
عنوان

حشيشمي

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 39 پست
بفرما

ميخوام ببينم اين انتر من برگشت دازه پشيمون ميشه از كارايي كه با من كردع 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گُلِتَم گُلللل😕

منظورم. حس شيشمي بوده اينقدر داغونم كه چپه نوشتم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
بفرما

میشه لطفا به من بگید به زودی میتونم از این خونه برمو تنها زندگی کنم؟

و اینکه اونی که تو ذهنمه حسش بهم چیه و همو میبینیم یا نه

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
میشه لطفا به من بگید به زودی میتونم از این خونه برمو تنها زندگی کنم؟ و اینکه اونی که تو ذهنمه حسش ب ...

منظورت ازدواجه؟ والا من واسه مشکلات خیلی حاد دعا میکنم و جواب میدم نمیتونم جواب اینطوریا رو بدم قبول نمیکنه

منظورت ازدواجه؟ والا من واسه مشکلات خیلی حاد دعا میکنم و جواب میدم نمیتونم جواب اینطوریا رو بدم قبول ...

از چی منظورم ازدواجه؟!!!

گفتم که میخوام تنها زندگی کنم

اون اقا هم منظورم ازدواج تبود اصلا

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
حس ششم نداری گل من؟!☹

به اینا نمیگن حس ششم شما تعریف میکنی تا بفهمیم جریان چیه بعد واست دعا و نماز میخونم و یه سری دستوراته انجام میدی تا کارت بشه اگه دوست داری بگو اگه نه بیخیال