2777
2789
عنوان

وای خدایا چیکار کنم 😭

225 بازدید | 13 پست

به دیجی کالا کلی وسیله سفارش دادم و واسه پنجشنبه هم لازمشون دارم شدیدا

ینی واقعا واجبن

الان زنگ زدم میگه احتمال داره به دستت نرسه این هفته 

خدایا چیکار کنم حالا 😭😭😭

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن بگو به دردم نمیخوره اگه نرسه این هفته پولمو پس بدین

پولشم پرداخت کردم از شانس 😭😭😭

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
کلا از سیستم کاری دیجی کالا خوشم‌نیومده هیچوقت😐

همیشه خوب بوده هروقت خاستم‌به دستم رسیده 

این بار نمیدونم چرا اینجوری شد

پولشم پرداخت کردم از شانس 😭😭😭

همونو میگم بگو لغو کنید به دردم نمیخوره اگه سر وقت نیاد 

مطمئن باش واسه اینکه پول پس ندن اگه راه داشته باشه یه کاریش میکنن

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈

نمیدونم چرا دیجی جدیدا اینجوری شده خیلی دیر میاره

منم خیلی وقته دیگه ازش نخریدم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
همونو میگم بگو لغو کنید به دردم نمیخوره اگه سر وقت نیاد  مطمئن باش واسه اینکه پول پس ندن اگه ر ...

من شانس ندارم الان لغو میکنن بعد پولمو طول میکشه بدن یه جوری میشه پولمم میره باید بدوم دنبالش

چى سفارش دادى مگه؟ بگو نميخوام پولشو پس بدين

اگه ندن دستم به کجا بنده ؟

پولمم میره 

نمیدونم چرا دیجی جدیدا اینجوری شده خیلی دیر میاره منم خیلی وقته دیگه ازش نخریدم

همیشه سروقت میاد واسه من نمیدونم ایندفه چرا اینجوری شد

من شانس ندارم الان لغو میکنن بعد پولمو طول میکشه بدن یه جوری میشه پولمم میره باید بدوم دنبالش

واسه من پس دادن یه روز بعدش ولی اینجا تاپیک بود سه روز طول کشیده بود

کارشون معلوم نیست 

خودت بهتر میدونی باهاشون صحبت کن ببین چطوریه

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
وای دقیقا منم سفارش دادم قرار بود دیروز برسه هنوز نیاوردت خاک تو سرشون لازمش داشتم کادوی تولد بود اب ...

تف بهشون 

من زنگ زدم معلوم نیس چی میگن میرسه نمیرسه اه