77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 عنوان وای خدایا چیکار کنم 😭 225 بازدید | 13 پست به دیجی کالا کلی وسیله سفارش دادم و واسه پنجشنبه هم لازمشون دارم شدیداینی واقعا واجبنالان زنگ زدم میگه احتمال داره به دستت نرسه این هفته خدایا چیکار کنم حالا 😭😭😭 دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️ 1399/03/20 | 11:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
belanca عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 5069 زنگ بزن بگو به دردم نمیخوره اگه نرسه این هفته پولمو پس بدین ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
madmazel_z عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 2321 کلا از سیستم کاری دیجی کالا خوشمنیومده هیچوقت😐 سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤
77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 زنگ بزن بگو به دردم نمیخوره اگه نرسه این هفته پولمو پس بدین پولشم پرداخت کردم از شانس 😭😭😭 دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️
77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 کلا از سیستم کاری دیجی کالا خوشمنیومده هیچوقت😐 همیشه خوب بوده هروقت خاستمبه دستم رسیده این بار نمیدونم چرا اینجوری شد دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️
belanca عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 5069 پولشم پرداخت کردم از شانس 😭😭😭 همونو میگم بگو لغو کنید به دردم نمیخوره اگه سر وقت نیاد مطمئن باش واسه اینکه پول پس ندن اگه راه داشته باشه یه کاریش میکنن ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
0ooمهرساoo0 عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 9113 چى سفارش دادى مگه؟بگو نميخوام پولشو پس بدين كارِ خدا نشد نداره😍🤲
farzaneh_a عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 5392 نمیدونم چرا دیجی جدیدا اینجوری شده خیلی دیر میارهمنم خیلی وقته دیگه ازش نخریدم تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 همونو میگم بگو لغو کنید به دردم نمیخوره اگه سر وقت نیاد مطمئن باش واسه اینکه پول پس ندن اگه ر ... من شانس ندارم الان لغو میکنن بعد پولمو طول میکشه بدن یه جوری میشه پولمم میره باید بدوم دنبالش دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️
77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 چى سفارش دادى مگه؟ بگو نميخوام پولشو پس بدين اگه ندن دستم به کجا بنده ؟پولمم میره دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️
77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 نمیدونم چرا دیجی جدیدا اینجوری شده خیلی دیر میاره منم خیلی وقته دیگه ازش نخریدم همیشه سروقت میاد واسه من نمیدونم ایندفه چرا اینجوری شد دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️
belanca عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 5069 من شانس ندارم الان لغو میکنن بعد پولمو طول میکشه بدن یه جوری میشه پولمم میره باید بدوم دنبالش واسه من پس دادن یه روز بعدش ولی اینجا تاپیک بود سه روز طول کشیده بودکارشون معلوم نیست خودت بهتر میدونی باهاشون صحبت کن ببین چطوریه ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
گیره_لباس عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3238 وای دقیقا منم سفارش دادم قرار بود دیروز برسه هنوز نیاوردت خاک تو سرشون لازمش داشتم کادوی تولد بود ابروم رفت 😔
77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 وای دقیقا منم سفارش دادم قرار بود دیروز برسه هنوز نیاوردت خاک تو سرشون لازمش داشتم کادوی تولد بود اب ... تف بهشون من زنگ زدم معلوم نیس چی میگن میرسه نمیرسه اه دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️