2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

385 بازدید | 24 پست

من بچه ۴ ماهه دارم پریشب شوهرم گفت خواهرش مسیج زده بیاد بچهارو‌ببینه خونه مامانم بودم گفتم بگو بیاد خونه مامانم که نیومد منم دیگه پیگیر نشدم که چرا نیومد کنجکاو شدم که جرا نیومد الان رفتم سر گوشی شوهرم دیدم مسیج زده بچه ارو‌تنهایی بیار خونمون ببینمش یعنی بدون من خیلی بهم برخورد خود خواهر شوهرم ، بچه اش که هیچی شوهرش هم اجازه نداره تنهایی بدون زنش خونه مادرش بره بعد دیدم از شوهرم خواسته بچه ارو‌ تنها بدون من ببرتش خیلی ناراحت شدم اینجا هم میاد بدون شوهرش نمیاد کلا همه جا با شوهرشه جه سمت خلنواده خودش چه شوهرش ، شوهرم نمیدونه مسیجاشو خوندم ولی من خیلی حرصی شدم کی بچه ۴ ماهه ازو توقع داره بدون مادرش ببینه حاضر نیست من برم خونش بعد خودشون همش اینجان بچه اش هم میاد خونه ازو‌میریزه بهم و‌میره من هیچی تا الان نگفتم ولی نمیدونم چیکاز کنم و چه رفتاری کنم بفهمن کارشون زشت بوده و‌دیگه تکرار نکنن 

خوب شوهرت خوب عاقل بوده نبرده

از این ب بعد خواس بچه تو ببینه اون بیاد قرار نیس ببریش پیشوازش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلش نده بچهکت رو هم نده بیشتر بسوزه... خواهر شوهر منم ازین حرف های مفت میزد اینقدر محلش ندادم به غلط کردن افتاد 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بگو خواهرت یه اخلاق خوبی داره من خیلی می پسندم ، اینکه بچه اش بدون خودش جایی نمیره😂

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

هیچی نگو به روت نیار 

فقط اگر همسرت خواست ببره بگو کی بچه چهارماهشو تنها جایی میفرسته که من بفرستم؟!

همینکه نزاری ببره و حرفِ خواهرشوهرت نشه کافیه

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

د رجوا ب پیامش ا زطرف شوهرت بنویس یعنی چی بچه تنها بیارم چه حرفیع میزنی .بچع ماد رداره بدون زنم جایی نمیا م

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

خب از این نظر حق داره که روش نشه خونه مامانت بیاد والا منم بودم نمی اومدم ولی اینکه گفته بچه رو تنها بیار چرت گفته دلش واسه برادرزاده ش تنگ بوده خواسته تیری توی تاریکی بندازه 

مهم اینه این کار انجام نشده و نخواهد شد حرص چیو می‌خوری؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

اصلاااا نگو که میدونی فقط اگه ۱درصد شوهرت خواست اینکارو کنه بگو خواهرت خودش مادره ایا حاضره اینکارو خودشم انجام بده؟

منطقی با شوهرت حرف بزن که اولا بفهمه خاله زنت نیستی دوما توجیه بشه سوما بفهمه خواهرش چقد غیر معقول بوده خواستش و درنهایت شماهم به اونچه که خواستین میرسین.

مطمین باشید اگه دفعه دیگه خواهرش همچین درخواستی ازش بکنه شوهرتون همین حرفو میگه که ایا خودتم بچتو بدون خودت میفرستی جایی؟؟؟

چی از این بهتر که زیر پوستی بسوزونیش؟؟؟

تا همسرت بحثشو پیش نکشیده هیچی نگو اگر گفت بگو چطور  میتونی بچه رو بدون من ببری وبگو اجیت خودش زن بزرگ تنها جای نمیری تو میخوای بچه رو ببری  بعد مسولیت بچه رو قبول میکنی رو تن بچه بدون من خدای نکرده  خش بیوفته من میدونم تو خواهرت 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.