2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیشه ریخت بیرووون🙄🙄

دقیقا

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤

یکساعت پیش آهنگ گذاشتم همرو ریختم بیرون الان خوبم

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 

تو دلم اينه كه شانس ندارم عاشق هر كي ميشم يا ازدواج ميكنه يا بعد چند وقت فرار ميكنه افسردگي گرفتم اصلا به خودم نميرسم ١٩سالمه بهترين امكانات رو دارن دو سال بابام دبير هاي كنكوري رو مياورد خونه برام ولي الان خسته شدم حوصله درس خوندن هم ندارم فقط به خودكشي فكر ميكنم تك فرزندم هستم

اگه همه رو بریزم بیرون همتون غرق میشید😁

در این حدددد؟؟😂😂

جدیدا همه دوستا فکر میکنن میتونن نارو بزنن،نمیدونن که انقدر از بقیه خوردیم دیگه حواسمون جمع شده.

چی بگم دلم گرفته چهار ماهه خانوادمو ندیدم الانم زنگ زدم به شوهرم گفت یکی از همکاراش کرونا گرفته بیمارستانه یکی از سربازاشون هم حالش بد بوده فرستادش خونه اعصابم خورده اینهمه رعایت کردم و عید نرفتیم شهر خودمون الانم اینجوری تف به روت کرونا اگه دیگه دست برداری لعنتی بیشعور😭

این نیز بگذرد...                                   
2790
2778
2791
2779
2792