2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 35 پست
گشنمه گشنه 

متاسفانه این درد،دردیه کهالان،همین ساعت،نصف مردم ازش رنج میبرن و هیچ درمونی هم واسش بجز غذا و خوراکی پیدا نشده😁

جدیدا همه دوستا فکر میکنن میتونن نارو بزنن،نمیدونن که انقدر از بقیه خوردیم دیگه حواسمون جمع شده.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خسته ام واقعا خسته ام سعی می کنم قوی باشم بخندم ولی کم آوردم از این همه فشار و تنهایی دلم یه دوست واقعی می خواد یه خانواده که درکم کنند دلم می خواد این مشکلات تموم بشه با همسرم یه رابطه خوب و عالی داشته باشیم کنار هم باشیم 

سعی می کنم قوی باشم ولی واقعا از درون داغونم 

متاسفانه این درد،دردیه کهالان،همین ساعت،نصف مردم ازش رنج میبرن و هیچ درمونی هم واسش بجز غذا و خوراکی ...

😂😂😂😂

برای نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی💚💛 👩‍🍼👶🧡💜
تو دلم اينه كه شانس ندارم عاشق هر كي ميشم يا ازدواج ميكنه يا بعد چند وقت فرار ميكنه افسردگي گرفتم اص ...

😟😟😟😟هیچی برای اون بی معرفتا ندارم بگم.به نظرم شده حتی با یه عروسک یا وسیله درد و دل کن.نذار جمع بشه توی خودت چون منفجر میشی و اون موقع اس که دیگه حالتو نمیفهمی😕😕

جدیدا همه دوستا فکر میکنن میتونن نارو بزنن،نمیدونن که انقدر از بقیه خوردیم دیگه حواسمون جمع شده.
تو دلم اينه كه شانس ندارم عاشق هر كي ميشم يا ازدواج ميكنه يا بعد چند وقت فرار ميكنه افسردگي گرفتم اص ...

خنگ🙄

ببخشید رک گفتما😊

دیوانه ای شوهر چیه عشق جیه

امید پدرتو نا امید نکن 

بخدا اگه بدونی زندگی بدون شوهر چو جنس مخالف چه بهشتیه حتی بهس فکر نمیکنی

یجوری پیشرفت کن که همه بیوفتن دنبالت

رفیقم بود 
چی بگم دلم گرفته چهار ماهه خانوادمو ندیدم الانم زنگ زدم به شوهرم گفت یکی از همکاراش کرونا گرفته بیما ...

الان همه ی مردم دردشون همینه.

خنگ🙄 ببخشید رک گفتما😊 دیوانه ای شوهر چیه عشق جیه امید پدرتو نا امید نکن  بخدا اگه بدونی ز ...

یکم ملایم تر میگفتی خو😂😂

الان همه ی مردم دردشون همینه.

آره واقعا ولی خوزستان اوضاعش خیلی خرابه هرجا میری خرید کنی یکی داره سرفه میکنه آبادان دیگه بیمارستاناش پر شدن

ما رو پارسال اجباری اینجا منتقل کردن شرایط زندگی توش خیلی سخته این کرونا هم که شده قوز بالاقوز😔

این نیز بگذرد...                                   
خنگه دیگه حرصمو دراورد فقط دعا کنید دعوا نشه نیاد ناراحت شه قصدی ندارم والا

دعوا شد فرار کن من از پشت هواتو دارم😂😂

میگم میخوایی پاک کنم کامنتو🤔🤔

میل خودته من که مشکلی ندارم.

خنگ🙄 ببخشید رک گفتما😊 دیوانه ای شوهر چیه عشق جیه امید پدرتو نا امید نکن  بخدا اگه بدونی ز ...

خواهر جدي ميگي ؟من تك فرزندم همه امكانات برام فراهمه به نظرت بشينم براي كنكور بخونم دندون قبول شم.اخه يه پسره من و ميخواست الان خيلي باهام سرد شده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز