2777
2789
ن خیلی فرق میکنه بعد ازدواج...

چرا

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

انشاالله ازدواج کردی میفهمی...کلا آدم تو دوران دوستی رویایی فکر میکنه 😂😂😂بعدشم خیلی مشتاقه ک زودت ...

😐چی عوض میشه؟

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
ن خیلی فرق میکنه بعد ازدواج...

خز شون از پل می گذره😂

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
حالا عامیانه و خودمونی حرف زده چرا ایراد میگیرین اینقدر منظور خاصی نداشته بنده خدا ای بابا صد بارم گ ...

والله بخدا من منظور بد نداشتم دوستان بد برداشت کردن

آفرین😂😂اصن ی مدل دیگه میشن عوضیا😂😂

خاله ام میگه میگع اعتماد نکن😂

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
خاله ام میگه میگع اعتماد نکن😂

میدونی مشکلات زندگی ادمو عوض میکنه،تو دوران دوستی هیچ کودوم از طرفین مسئولیت گردنشون نیست،ولی بعد ازدواج هردو بار مسئولیتاشون زیاد میشه...بخاطره همین اون روی حقیقی شون رو میشه و از رویا پردازی میان بیرون ،،...برا همین تغییرمیکنن

میدونی مشکلات زندگی ادمو عوض میکنه،تو دوران دوستی هیچ کودوم از طرفین مسئولیت گردنشون نیست،ولی بعد از ...

👏