2821
2789

عزیزم انسان بنده احسانه رمز موفقیت فقط محبت و احترام گاهی خستس گاهی بیکاره گاهی مریضه پشتش باشید همدل باشید توروش واینستید من به خودم قبولوندم که نفر اول زندگیمه ببین بعد عروسی خونه پدرومادرهم مهمونه ادم شک نکن جواب میگیری

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اون اوایل دیدم رو مادرش خیلی حساسه

تنها سیاستم اینه که هر کاری مادرش میکنه من به روم نمیارم خیلی با رفتاراش مدارا میکنم هر کاریم بخواد برای مادرش بکنه استقبال میکنم واسه همین خیلی زیاد به حرفام گوش میکنه تو همه کار باهام مشورت میکنه

خداییش هم خودش خیلی آقاست خیلی  اخلاقاو رفتارای مادرشو مدیریت میکنه که من اذیت نشم

هرجور خودتون تعیین کنید طرف مقابلتون همون طور با شما رفتار می‌کنه 

واقعا رفتار خودتون خیلی سرنوشت سازه ب شوهرتون احترام بذارین تا اونم ب شما احترام بذاره یه وقتایی قاطعانه از حقتون دفاع کنین 

هیچ مردی از زنی ک ببخشید اینو میگم گوسفند باشه خوشش نمیاد 

ب خانوادش احترام بزار چه وقتی هستن چه نیستن.همینطور خودش خیلی بهش احترام بزار.مردا روی احترام حساسن

تا تونستم ب خودش و خانواده ش بیشتر از حدمجاز احترام گذاشتم

هروقت اون احترام نمیزاره من چرا بزارم

بالاخره تو زندگی یکی باید نیم من باشه اگه راز موفقیت میخوای گفتم بهت اگرم میخوای لج کنی که هیچی

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

خدا وکیلی این حرفو اگه ی مرد زده بود فمنیستا طرفو جر میدادن ولی ی خانوم راحت میتونه از کلمه افسار وا ...

حالا من یه چیزی از دهنم در رفت خاستم بنویسم افسار زندگی اشتباهی نوشتم افسار شوهر دیگه قابل حذف هم نیست

شما هم چیزی بلد نیستید لطفا جو رو بهم نریز

سپاس

2823
2791
2779
2792