2821
2789
ن خیلی فرق میکنه بعد ازدواج...

چرا

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشاالله ازدواج کردی میفهمی...کلا آدم تو دوران دوستی رویایی فکر میکنه 😂😂😂بعدشم خیلی مشتاقه ک زودت ...

😐چی عوض میشه؟

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
ن خیلی فرق میکنه بعد ازدواج...

خز شون از پل می گذره😂

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
حالا عامیانه و خودمونی حرف زده چرا ایراد میگیرین اینقدر منظور خاصی نداشته بنده خدا ای بابا صد بارم گ ...

والله بخدا من منظور بد نداشتم دوستان بد برداشت کردن

آفرین😂😂اصن ی مدل دیگه میشن عوضیا😂😂

خاله ام میگه میگع اعتماد نکن😂

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
خاله ام میگه میگع اعتماد نکن😂

میدونی مشکلات زندگی ادمو عوض میکنه،تو دوران دوستی هیچ کودوم از طرفین مسئولیت گردنشون نیست،ولی بعد ازدواج هردو بار مسئولیتاشون زیاد میشه...بخاطره همین اون روی حقیقی شون رو میشه و از رویا پردازی میان بیرون ،،...برا همین تغییرمیکنن

میدونی مشکلات زندگی ادمو عوض میکنه،تو دوران دوستی هیچ کودوم از طرفین مسئولیت گردنشون نیست،ولی بعد از ...

👏

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز