2777
2789
عنوان

خسته شدم ...

185 بازدید | 6 پست

سلام . چرا هر چی خدا رو صدا میزنم ، ائمه رو واسطه قرار میدیم ولی نمیرسیم ، نمیرسیم به اون چیزی که میخوایم . مگه ما چقدر عمر می کنیم ؟ چقدر زندگی می کنیم ؟ چرا ذوق و شوق یک چیزی رو داریم بهش نمیرسیم ؟ شاید بگین به مصلحت نیست ؟ خب نباشه ، برای خدا که کاری نداره . اون خواستمون رو مصلحتمون قرار بده . خواسته ای که نه حق کسی رو پایمال میکنه . بخدا خسته شدم از بس دویدم ، از بس که بنده های خدا بهم قول دادن ، ولی به موقعش زدن زیر قول هاشون ، پشتم رو خالی کردن . وقتی میبینم اطرافیان در موقعیت من هستن ، ولی شرایطشون به نحوی هست که بر وفق مرادشون هست و خودم رو مقایسه میکنم ، چیزی جزء خستگی و دل شکستگی ، عایدم نمیشه . نه که بخوام حسودی کنم ، نه ؛ اما کاسه صبر هر کسی هم گنجایشی داره ، پر بشه ...

تجربه چنین موقعیت رو داشتین ؟ آخرش چی شده ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صددرصد خدا حکمت رو میدونه ک شاید من و تو درکش نکنیم...دعا کن ولی اصرار نکن شاید به خیر و صلاحت نباشه😊

از خدا بخواه بهترین هارو برات رقم بزنه چون اگر خودش بسازه قشنگتر میسازه تا خودت ب اجبار بگیری ی چیزی رو 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
صددرصد خدا حکمت رو میدونه ک شاید من و تو درکش نکنیم...دعا کن ولی اصرار نکن شاید به خیر و صلاحت نباشه ...

سلام . خب باید ی جور دیگه شرایطی که درش هستیم ، درست بشه یا نه ؟ پس چرا نمیشه ؟ چیزی که به صلاحمونه ، چقدر منتظر بمونیم ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 
سلام . خب باید ی جور دیگه شرایطی که درش هستیم ، درست بشه یا نه ؟ پس چرا نمیشه ؟ چیزی که به صلاحمونه ...

من نمیدونم خواسته ات چیه ..

خدا بهتر میدونه هروقت صلاح دید خودش میده بهتون

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢