تو روخدا یه حس ششمی بیاد بهن بگه شوهرم بهم خیانت میکنه یا نه.. یه دعا نویس که مامانم همیشه باهاش در ارتباطه گفته شوهرش با یوی دوست شده ولی من باور نکردم... خودمم به شک افتادم..
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
ببین درسته خیانت زیاد شده، اما این دعا نویسا چرت میگن... اینجوری میگه که پس فردا بهت بگه بیا دعای محبت ببر، بیا دعای فلان ببر ...
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
به نظرم ازش نپرس هیچی، مردا ازشون سوال کنی بدشون میاد،ولی یه جوری پی کاراشو بگیر مخفیانه که نفهمه تا خودت اروم بگیری
دقیقا همینجوره .. هر روز برا مامانم یچیزی راست میکنه میگه اینجور شده بیا انقد پول بده تا برات دعاو.. ...
خب خودتم جواب خودت دادی
به نظرم ازش نپرس هیچی، مردا ازشون سوال کنی بدشون میاد،ولی یه جوری پی کاراشو بگیر مخفیانه که نفهمه تا ...
آخه چجوری...با این دو تا بچه... به داداشم که طبقه پایینمون هسن گفتم یبار برو دنبالش ببین تا ده شب کجا میره گفته باشه ولی هر روز یه چیزی میشه که یا شوهرم نمیره یا داداشم کار داره نمیتونه بره
آخه کاراشم مشکوکه واقعا... هم میخوام باور نکنم حرفشو هم کاراشو میبینم ته دلم خالی میشه باز😥
نمیدونم چی بگم... فقط باید زیر نظر بگیریش