2777
2789
عنوان

یه حس ششمی بیاد لطفا

155 بازدید | 37 پست

تو روخدا یه حس ششمی بیاد بهن بگه شوهرم بهم خیانت میکنه یا نه.. یه دعا نویس که مامانم همیشه باهاش در ارتباطه گفته شوهرش با یوی دوست شده ولی من باور نکردم... خودمم به شک افتادم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ازش رفتار مشکوکی دیدی

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

ببین درسته خیانت زیاد شده، اما این دعا نویسا چرت میگن... اینجوری میگه که پس فردا بهت بگه بیا دعای محبت ببر، بیا دعای فلان ببر ... 

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
ببین درسته خیانت زیاد شده، اما این دعا نویسا چرت میگن... اینجوری میگه که پس فردا بهت بگه بیا دعای مح ...

دقیقا همینجوره .. هر روز برا مامانم یچیزی راست میکنه میگه اینجور شده بیا انقد پول بده تا برات دعاو... بدم تا درست شه

بعضی وقتا گوشیشو ازم قائم میکنه خیلی شبام دیر میاد خونه هرچی میگم کجا میری میگه دنبال پول... برا همی ...

به نظرم ازش نپرس هیچی، مردا ازشون سوال کنی بدشون میاد،ولی یه جوری پی کاراشو بگیر مخفیانه که نفهمه تا خودت اروم بگیری

واقعا حرف کسی که میاد اینجا چیزی میگی مدرکه واست؟

آخه دستم به هیچ جا بند نیس نمیدونم چیکار کنم دو تا بچه کوچیک دارم که دست و بالمو بستن... گفتم تاپیک بزنم شاید یکی راهنماییم کرد

دقیقا همینجوره .. هر روز برا مامانم یچیزی راست میکنه میگه اینجور شده بیا انقد پول بده تا برات دعاو.. ...

خب خودتم جواب خودت دادی

به نظرم ازش نپرس هیچی، مردا ازشون سوال کنی بدشون میاد،ولی یه جوری پی کاراشو بگیر مخفیانه که نفهمه تا ...

آخه چجوری...با این دو تا بچه... به داداشم که طبقه پایینمون هسن گفتم یبار برو دنبالش ببین تا ده شب کجا میره گفته باشه ولی هر روز یه چیزی میشه که یا شوهرم نمیره یا داداشم کار داره نمیتونه بره

آخه کاراشم مشکوکه واقعا... هم میخوام باور نکنم حرفشو هم کاراشو میبینم ته دلم خالی میشه باز😥

نمیدونم چی بگم... فقط باید زیر نظر بگیریش