2777
2789
عنوان

بچه دوم...

556 بازدید | 24 پست

ازنظر روانشناسی بهترین زمان برای آوردن بچه دوم کی هست؟

من یه دختر چهار ساله دارم نمیدونم واسه دومی الان اقدام کنم یا بذارم هفت ساله که شد...راهنمایی کنین خانوما

خدایا آن ده که آن به 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفت سال زیاده....به نظرم فاصله ننداز.از همین امشب شروع کن.

یعنی الان بره شوهرشو بیدار کنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

الان زمان مناسبیه عزیزم. اما دیر تر بشه مثل این میمونه که دوتا تک بچه رو بزرگ کردی... فکر کن 7سال اختلاف سن یعنی یکی از بچه های 16سالشه و اول دبیرستان و باید حواست به نوجوونی و کنکورش باشه اون یکی 9 سالشه داره جدول ضرب یاد میگیره... کودکی هاشون از هم جدا میشه...

الان زمان مناسبیه دیگه دیر تر جالب نیست... 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

الان بهترین زمانه هفت سالگی بچه اول گناه داره هم دلش میخواد بانوزاد بازی کنه یاباهاش کناربیاد درس ومدرسه اجازه نمیده اینجوری یکم به بچه دوم عادت میکنه بعدمیره مدرسه شماهم خسته نمیشیدکلاس اول رسیدگی زیاد میخواد فکرکن اونموقع نوزاد هم داشته باشی

اگه سنت زیاد نیست بگذار 7 سال بچه اولت خوب بچگی کنه و از محبتت سیراب شه با اومدن بچه دوم اولی اگه سن ...

خودم بیستو سه سالمه ولی شوهرم سی سالشه 

منم میگم باید خوب اینو ازمحبت سیرابش کنم بعد به فکر بعدی باشم 

خدایا آن ده که آن به