2777
2789
عنوان

بچه دوم...

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 24 پست
الان بهترین موقع اس ..منم دیر اوردم پسرم ۱۰ سالش بود دومی رو اوردم 

منم مث شما 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بهترین زمانه هفت سالگی بچه اول گناه داره هم دلش میخواد بانوزاد بازی کنه یاباهاش کناربیاد درس وم ...

موافقم ..واقعا هم همینطوره ..من الانم پسرم چهارمه زیاد وقت نمیکنم باهاش درس کار کنم فقط وقتی کوچیکه خوابه

خانوما من اخه اضافه وزن زیاد دارم بخاطر همینم هست از بارداری میترسم متاسفانه خیلی خیلی هم تلاش کردم تا لاغر کنم ولی نشد که نشد بعضی وقتا باخودم میگم اگه لاغر بودم تاحالا دومی رو هم آورده بودم

خدایا آن ده که آن به 
خودم بیستو سه سالمه ولی شوهرم سی سالشه  منم میگم باید خوب اینو ازمحبت سیرابش کنم بعد به فکر بع ...

اتفافا هرچی فاصله سنیشون کمتر باشه، چون هنوز به شرایط خونه عادت نکرده براش راحت تره ولی بچه ی هفت ساله هفت سال تمام تک بچه بوده و یه جورایی براش شوک محسوب میشه... بهترین اختلاف سن حدود 3ساله... حالا شما هم تا اقدام کنی و بچه به دنیا بیاد بچه اول 5سالش میشه. همچین هم زود نیستا

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
خودم بیستو سه سالمه ولی شوهرم سی سالشه  منم میگم باید خوب اینو ازمحبت سیرابش کنم بعد به فکر بع ...

منم همین کارو کردم. به نظرم خوبه. پسرم شش سال و نیمه دخترم دو ماهش. اخرای کلاس اولش آوردم دومی رو. الآنم ک سه ماه تعطیلاتش شروع شده. به نظر من باید اولی رو کامل بهش توجه کنی. آموزش پیش از دبستانش کامل بشه. بعدشم ک می‌ره مدرسه از آب و گل کامل درومد ه و کلی همبازی داره. تو با خیال راحت دومی رو بزرگ می‌کنی. اولش یکم حسادت میکنن. ک طبیعیه.ولی بعد یکماه عادت میکنن