2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب میدونه

57 بازدید | 8 پست

توی ماه رمضون یکی گفت که شب ۲۵ ام حاجت هاتونو بنویسید بزارید لای قران سوره شورا منم گذاشتم چون قبلا یبار جدا شدم یه ازدواج خوب خواستم 

بعد تازگیا خواب دیدم که یجایم و از کنارم یه علم رد میشه که روش اسم امام حسن عسکری نوشته بود منم باهاشون همراه شدم که رفتن توی یک زیارت همش با توی ذهنم بود که اینجا حرم اون امامه بعد نگاه کردم دیدم چندتا دختر کتاب جلوشونه انگار دارن درس میخونن یکی گفت نامه بنویس و حاجتت رو بگو بنداز تو حرم منم از یکیشون کاغذ گرفتم همون حرفایی که تو شب ۲۵ نوشته بودم اونجا نوشته بودم که همسر مورد نظر چطور باشه و انداختم داخل ضریح و بعد بیدار شدم😔

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

خوش بحالت چه خواب خوبی دیدی

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ جذاب

آره 

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

الانم همش حس میکنم باید هدیه ای نذری چیزی برای امام بدم 

ایشالله که تعبیرت خوب میشه و یه شوهر خوووب گیرت میاد

ان شاءالله گلم خیلی سختی کشیدم توی عقد 

خب نظر کن اگه شوهر خوب پیدا کردی باهم برین حرم امام اگه خواستی هم میتونی خرما یا چیز دیگه نظری بدی ت ...

خودم دوست دارم یک ختم قران بهشون هدیه کنم 

از طرفی هم آرزومه اولین سفرم با همسرم بریم کربلا