2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4495923/خانومایی-ک-زیر۱۰هفته-باردارین-بیاین-اینجا?postId=140247565

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه عزیزم دو قلوهات ناهمسان هستن و هر کدمشون توی ی زمان تشکیل شدن که به قول خودت دو هفته فاصلست ب ...

اول رشدشون خوب بود هفته هاشون خوب پیش میرفت  الان هفته ۳۱ هستم  سونو داپلر زده ۲۹ هفته هستن

سه هفته پیش هم یه قل ۲۸هفته بود قل دیگه ۲۵ هفته

الان جفتشون شدن ۲۹ هفته گیج گیجم نمیدونم چی میشه اخرش

اول رشدشون خوب بود هفته هاشون خوب پیش میرفت  الان هفته ۳۱ هستم  سونو داپلر زده ۲۹ هفته هست ...

یه جا فقط برو سونو چون دستگاهها با هم فرق دارن

هر چی هم باشه هفته هاشون با هم کامل میشه به دنیا که بیان انشالله اونیکه دو هفته عقب تره یکم کوچولو موچولو تره

منم دوقلوهام ۴ روز اختلاف داشتن 

واس من سونو نشون داده بود ۲ روز 

سه هفته پیش یه قل ۲۵ هفته و قل دیگه ۲۸ هفته بود  دکترم گفت یکیش رشدش کمه ۳هفته بعد باز برو  سونو داپلر امروز  رفتم باید میشد ۳۱هفته جفتشون شدن ۲۹هفته 

سونو گرافیس گفت شکمت خیلی کوچیکه و  دکترت بهت چیزی نگفته؟اشکم بند نمیاد از ظهر که از سونو برگشتم

تورو خدا کمکم کنین   سونو گرافی های شما هم اینطوری بودن یا نه؟

یه جا فقط برو سونو چون دستگاهها با هم فرق دارن هر چی هم باشه هفته هاشون با هم کامل میشه به دنیا که ...

یجا میرم سونو اونم جای خیلی معتبر

بدبختیم اینه که اول رشد یکیش کم بود  امروز جفتش اعلام شد رشدشون کمه

یجا میرم سونو اونم جای خیلی معتبر  بدبختیم اینه که اول رشد یکیش کم بود  امروز جفتش اعلام ...

حالا با دکترت مشورت کن اون حتما راهنماییت میکنه نگران نباش انشالله مشکلی نیست