2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول رشدشون خوب بود هفته هاشون خوب پیش میرفت  الان هفته ۳۱ هستم  سونو داپلر زده ۲۹ هفته هست ...

خطای سونو گرافیه

نگران نشین توکل به خدا

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

صبر کن 

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
واس من سونو نشون داده بود ۲ روز  سه هفته پیش یه قل ۲۵ هفته و قل دیگه ۲۸ هفته بود  دکترم گ ...

نمیدونم عزیزم احتمالا iuger شدی و خونرسانی کم شده منم اول ی روز اختلاف داشتن بعد شد ۴ بعد ی هفته من ۳۲ هفته زایمان کردم

خدایاشکر🌹
نمیدونم عزیزم احتمالا iuger شدی و خونرسانی کم شده منم اول ی روز اختلاف داشتن بعد شد ۴ بعد ی هفته من ...

حال نی نیتون خوبه عزیز؟

خون رسانی و عروق مشکلی ندارن  داپلر نرمال بوده

عزیزم اون یکی چند سالشه دختره یاپسر؟

یه دختر و یه پسر دارم سومی دوقلو شده برام دعا کنین لطفا افسردگی گرفتم از ظهر دارم خفه میشه  شوهرم بیاد ببینه حالمو باید کلی حرص بخوره  چون اعصاب همشونو خورد میکنم با اشک هام  هیچکدومشون حالمو درک نمیکنن  میگن  حساسیت نشون نده ولی قلبم  داره پاره پاره میشه

دست خودمم نیست

یه دختر و یه پسر دارم سومی دوقلو شده برام دعا کنین لطفا افسردگی گرفتم از ظهر دارم خفه میشه  شوه ...

اخی عزیزم خدا نگهشون داره غصه نخور چیزی نیس انشالله صحیح و سالم بغلشون میگیری

حال نی نیتون خوبه عزیز؟ خون رسانی و عروق مشکلی ندارن  داپلر نرمال بوده

اره عزیزم خوبن خداروشکر پس نگران نباش عزیزدلم استراحت کن کاملا تغذیتو بیشتر مفید کن دکتر ب من گفت ماهی حتما بخور قرص امگا ۳ گوشت دیابت نداری بستنی خوبه کله پاچه

خدایاشکر🌹
اره عزیزم خوبن خداروشکر پس نگران نباش عزیزدلم استراحت کن کاملا تغذیتو بیشتر مفید کن دکتر ب من گفت ما ...

خدا حفظشون کنه عزیزم

مرسییی گلم حتماااا به تغذیه ام بیشتر توجه میکنم