2777
2789
خدا حفظشون کنه عزیزم مرسییی گلم حتماااا به تغذیه ام بیشتر توجه میکنم 

برای منم هفته ۳۲ که رفتم داپلر،یکی از قلها دوهفته رشدش عقب تر بود،و هرهفته میرفتم سونو داپلرتادیگه هفته ۳۴ زایمان کرد دکترم،چون یکی از قلها جاش تنگ بود و دیگه تکونهاشو حس نمیکردم،ولی خداروشکر بخیر گذشت

برای منم هفته ۳۲ که رفتم داپلر،یکی از قلها دوهفته رشدش عقب تر بود،و هرهفته میرفتم سونو داپلرتادیگه ه ...

خدارو هزار مرتبه شکر  خدا حفظشون کنه😍😘😍😘منم احتمالا زایمان ۳۴هفتگی باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برای ای وی اف مراجعه کردی؟ 

گلم کجا سونو میری .تهرانی؟اصلا نگران نباش دوست منم دوقلو داشت رشد یکیشون خیلی کم بود دکترا گفته بودن نمیمونه ولی ماشالله ۳۶هفته زایمان کرد و الان جفتشون خوبن فقط دخترش کوجیکتر بود و۱۰روز دستگاه بود

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
برای منم هفته ۳۲ که رفتم داپلر،یکی از قلها دوهفته رشدش عقب تر بود،و هرهفته میرفتم سونو داپلرتادیگه ه ...

دیروز به منم همینو گفت باید هر هفته برم سونو داپلر تا روزی که بتونن تو شکمم بمونن یکی تکوناش کمه از یه ماه پیش گفت کم شد باید بستری شی  استرس گرفتم دارم میمیرم

گلم کجا سونو میری .تهرانی؟اصلا نگران نباش دوست منم دوقلو داشت رشد یکیشون خیلی کم بود دکترا گفته بودن ...

من رشتم عزیزم  رشد یه قل کم تکوناشم کمه  خیلی حس بدیه مادر در عذاب باشه  برا دوقلوهام دعا کنین لطفا  

من رشتم عزیزم  رشد یه قل کم تکوناشم کمه  خیلی حس بدیه مادر در عذاب باشه  برا دوقلوهام ...

چون کوچولوتره تکوناشو متوجه نمیشی😍منم دوقلو باردار بودم و بشدتتتت سخت بود بارداریم ولی خب ختم بخیرم نشد متاسفانه

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

سلام عزیزم نگران نباش منم دوسال پیش همین مشکل رو داشتم البته یه قل بود وخدارو شکر تو هفته ۳۶باوزن دو کیلو ولی سن اخرین داپلر زده بود ۳۶هفته ولی رشد ۳۳سه هفته تاخیر سالم بود فقط استرس رو از خودت دور کن تلقین نکن منتظر بچههای تپل سالم و وانشالله ۳۸هفته تمام دنیا بیان ففط کباب بخور حتی صبحانه گوشت گردن گوسفند رو ابگوشت کن بدون نخود روزی سه بار بخور راسته گوسفند کباب کن بخور سینه مرغ خیلی به خودت برس بستنی سنتی اگه حساسیت نداری بادام زمینی بادام بشکن هروز یه مشت بخور اناناس اصلا تا زایمانت نخور زعفران نخور به نخور کاسنی نخور زرشک نخور خلاصه رشد بچه هات کلا تو هفته های اخره میتونن هر کدوم یک کیلو اضافه کن انفدر نرو داپلر فقط برو نوار قلب جنین بگیر داپلر خودش ضرر داره اب دور بچه ها رو داغ میکنه

یادم رفت بگم اگه میتونی روزی دوکیلو شیر سالم بخور حسابی بجوشون شیر وشیر برنجم خوبه خوراکیای شکم پر کن اصلا نخور توکل کن به خدا نذر حضرت علی اصغر شبر خشک برا سلامتی بچه هات بده شیر خوار گاه سوره های ارام بخش بخون پس نکرانی رو دور کن.

گوشت گردن گوسفند باعث میشه بچه هات زود گردن بگیرن 

خلاصه هر چی بخوری وخرج کنی به نفعته وگرنه بچه نارس دنیا بیاد چند برابر باید خرج کنی فقط به خوراکت برس وروحیتو بالا ببر وتو گوشیت بچه های تپل ومپل رو سرچ کن دنبال مریضی نباش 

واس من سونو نشون داده بود ۲ روز  سه هفته پیش یه قل ۲۵ هفته و قل دیگه ۲۸ هفته بود  دکترم گ ...

سلام قرص آسپرین برا دوقلوهات خوردی ؟سونوی داپلرم دادی؟ اول سونوی رشد معمولی  دادی بعد داپلر؟