2777
2789

بگین حاتون چطوره؟؟

درد دارین یانه؟؟رفتین سونو قلب؟؟

من الان ۷هفتمه..یع ساعتی میشه کمرم درد میکنه خیلییی نگرانم😟😟

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
من سه روز دیگه ۱۰ام پر میشه هیچی حس خوابالودگی شدید و خستگی دارم سونو قلبم رفتم

کمردرد اصلا نداشتین؟؟🤔

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طبیعی منم داشتم چند روز پیش من آزمایش دادم عفونت ادرار داشتم دکترم دارو داده بخورم 

علائمش چیه عفونت؟؟

منم فک کنم عفونت گرفتم..آخ ب دستشوییمون چن تا پله میخوره واس همین چن ساعت نگه میدارم دستشوییمو..

شایدعفونت گرفتم

نه درد ندارم سونو هم نرفتم 

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

عزیزم طبیعی منم داشتم چند روز پیش من آزمایش دادم عفونت ادرار داشتم دکترم دارو داده بخورم 

دقیق چن هفتتونه؟؟رفتین سونو قلب؟

نه درد ندارم سونو هم نرفتم 

کی میخواین برین سونو؟؟

منکه خیلی استرس دارم

من هرز گاهی کمر درد دارم اواخر ۹ هفتم

عزیزم شما چن هفته رفتین سونوی قلب؟؟تاحالا آزمایش واینا رفتین؟؟

من هنوز هیچ آزمایشی ندادم

عزیزم شما چن هفته رفتین سونوی قلب؟؟تاحالا آزمایش واینا رفتین؟؟ من هنوز هیچ آزمایشی ندادم

من ۷ هفته رفتم

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
کی میخواین برین سونو؟؟ منکه خیلی استرس دارم

نمیدونم هنوز میگم یکم بگذره بعدش برم فعلا 6 یا 7هفتم مث شما

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

دقیق چن هفتتونه؟؟رفتین سونو قلب؟

من شیش هفته سه روزمه شنبه میرم دکتر برای سونو

زیر دلم درد میکرد با کمرم و اینکه یکم سوزش داشتم ترشح زرد رنگ دکترم گفت احتمال عفونت داری از دادم و درست بود

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙