2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

154 بازدید | 18 پست

سلام دوستان و کاربران عزیز ...

یه سوال ذهنمو درگیر کرده

و اینکه من سال بعد کنکور دارم و توی این اوضاع 

که اغلب تحصیل کرده ها بیکارن واقعا سر دوراهی گیر افتادم ...

در مورد تمام رشته های علوم انسانی((رشتم علوم انسانیه)) تحقیق کردم و اطلاعات زیادی کسب کردم

اما خب در کنار هر رشته یه سری مزایایی هست و بعضاً یه سری معایب ...

اما خب معایب اغلبشون بیشتره ...

از جمله ی این معایب که خیلی هم محسوسه اشباع شدن رشته هاست

مثل حقوق ...

یا مدیریت ها، روانشناسی و حسابداری

واقعا انتخاب رشته سخته 

از خیلی ها کمک خواستم که تا حرف از انتخاب رشته می زنم میگن برو دنبال علایقت😐😐😐

خب علاقه ی من به دبیریه

وضع معلم ها هم که میدونید دیگه خودتون

درضمن من یه پسرم و در آینده کلی مسئولیت باید متحمل بشم ...

در کل نظر شما چیه

دوست دارم از تجربیاتتون بهرمند بشم.

تو زیرشاخه انسانی وکالت هم خوبه

تربیت معلم و دبیری هم خوبه هرچیزی بدی خودشو داره درسته وضع معلما زیاد جالب نیست اما جزعه مشاغلیه که دردسرش کمه حقوقشم سرجاشه

اکثر رشته های انسانی متاسفانه بدون کنکور شدن و اشباع شده

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ببین علاقه خیلی مهمه من به حساب و کتاب کردن و کار پشت میزی تو یه اتاق تنها علاقه دارم مشاوره رفتم و تصمیم گرفتم رشته هنرستان حسابداری بزنم و علاقه دارم و از نظر بازار کار و حقوق هم تو اینترنت تحقیق کردم و فهمیدم که همه جا حتی یه مغازه کوچیک هم حسابدار لازم داره بعد این رشته رو انتخاب کردم 

ببین عزیزم کلا از راه درسی که خوندی بخوای پول دربیاری، توی جامعه ما خیلی سخت هست

و شخصا عقیده دارم یک زندگی رو نمیشه با یک حقوق و یا صرفا یک منبع درآمد چرخوند

پس اگه علاقت دبیری هست برو دنبالش 

در کنارش سعی کن مهارت های شغلی دیگه هم کسب کنی ک بتونی بعد ها از راهشون درامد داشته باشی 

دبیره ما همیشه میگفت به رشته و علاقتون اکتفا نکنید

فقط ببینید مهارتتون در چیه برید از اون راه پول دربیارید درسته که تحصیلات مهمه اما درکنارش ببین درچه زمینه ای استعداد داری واسه پول درآوردن تو این شرایطه کشور از1راه نمیشه پول درآورد.کفافه زندگی رو نمیده

تو زیرشاخه انسانی وکالت هم خوبه تربیت معلم و دبیری هم خوبه هرچیزی بدی خودشو داره درسته وضع معلما زی ...

بله حقوق رشته ی خوبیه اما خب معلم هام میگن خیلی هایی که خوندن بیکارن و فقط یه سری دانشگاه های خوب هستن که دانشجوهاش با سطح علمی بالا راحتر میتونن کار پیداکنن ... دبیری و فرهنگیان که عالیه ولی خب خانواده ی عزیز میگن پرستیژ نداره و جایگاه بالا تو جامعه نداره و اصولا معتقدند انیشتن زاییدن و باید حتما قاضی یا دکتری یا وکیلی یا ... باشه 

خب ببین تو دبیری به چی بیشتر علاقه داری و اینکه در کل ظرفیت قبولی فرهنگیان واسه پسرها بیشتره. دبیری ...

بله ...

به دبیری عربی هم خیلی علاقه دارم

اما چه میشه کرد 

نمیزارن که بریم معلم شیم

بله ... به دبیری عربی هم خیلی علاقه دارم اما چه میشه کرد  نمیزارن که بریم معلم شیم

آره عربی هم خوبه مخصوصا اگه بعدا کارت درست باشه، میتونی کلاس خصوصی داشته باشی یا برا کنکور. 

چرا نمیذارن؟ 

حقوق بشدت اشباع شده، نمونه کوچک جامعه همین سایته که دو تا در میون کاربرا یا وکیل هستن یا حقوق خوندن! خیلی پشیمونم رفتم این رشته!

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
خب ببین علاقه خیلی مهمه من به حساب و کتاب کردن و کار پشت میزی تو یه اتاق تنها علاقه دارم مشاوره رفتم ...

میدونید علاقه از مهترین چیز هاست 

اما خب خانوم ها اندکی در انتخاب رشته محدودیتشون کمتره و میتونن با توجه به علاقشون انتخاب کنن 

مثلا یک پسری عاشق علوم سیاسی ((از دوستانم)) خیلی این رشته رو دوست داره اما خب برای پیدا کردن و امرار معاش در آینده باید روی علایقش خط بکشه 

در کل مرد ها چون مسئول تامین نیاز های مالی خانوادشون ((منظور از خانواده همسر و فرزنده))در آینده هستم گاهی نمیتونن دنبال علایقشون برن

آره عربی هم خوبه مخصوصا اگه بعدا کارت درست باشه، میتونی کلاس خصوصی داشته باشی یا برا کنکور.  چ ...

خیلی حرف مردم براشون مهمه

میگن باید دهن پرکنی انتخاب کنی 

مثلا در زندگی معمولی من به نویسندگی فوق العاده علاقه دارم و کتاب و اینجور چیز ها و میخواستم برم کلاس های نویسندگی شرکت کنم که مخالفت کردن و منو بازور فرستادن کلاس زبان و بعضا کاراته 

چیز هایی که متنفرم ازشوننننن 

اما خب این نشون میده که باید دور علایقم رو خط بکشم

حقوق بشدت اشباع شده، نمونه کوچک جامعه همین سایته که دو تا در میون کاربرا یا وکیل هستن یا حقوق خوندن! ...

درسته واقعا 

این دانشگاه آزاد ها که رشته ی حقوق گذاشتن 

کاروخراب کردن