2777
2789

به نظرم ميشه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من دو تا دستام خارش گرفته خیلی میترسم نکنه کرونا باشه یک هفتست این شکلی ام علایم دیگه ای هم ندازم 

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 
نه نبود فقط تا،کمر اب بود بعدشم تمام لباسام عوض کردم دیتم ضد عفونی کردم

مشکلی نیست ولی دیگه نرید

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 
خوب من دخترم رو بردم مشاوره گفت حتما ببرش طبیعت واقعا غیر عادی شده بود

دقیقا منم هم خودم هم بچم افسرده شدیم تو خونه اما از.وقتی رفتم حالم خیلی بده با اینکه مدام ضدعفونی کردم دستامونو ولی خیلی نگرانم

دقیقا منم هم خودم هم بچم افسرده شدیم تو خونه اما از.وقتی رفتم حالم خیلی بده با اینکه مدام ضدعفونی کر ...

چه میشه کرد دخترم پشت در ورودی الکل به دست  می خوابه همه رو الکل میزنه واقعا نگرانم عصبی شده خسته میشه ولی ادامه میده