خانومايي كه تو بارداري شياف استفاده كردين و ميكنين من به دليل لكه بيني استفاده ميكنم ولي الان لكه بينيم قطع شده شيافمم فرتيژست ه دكترم گفته واژينال ولي الان چند شبه ويار م رو شيافه اصلا ميبينمش بالا ميارم ميشه ركتال استفاده كنم حداقل؟؟؟؟؟؟؟
خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
بهترین متخصص شهر مونه دیگه نداریم از این بهتر 😂 بخام شهرای اطرافم برم باز ایشون اونجان حتی تو بیما ...
ان شاءالله که به سلامتی فارغ بشی عزیزم
الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
شمام همینطور بعد یه سوال عزیز شما نذر کردی اسمشو محمد بزاری؟
ازاول محمددوست داشتم
الانم میگم ان شاءالله اگه خواست خداباشه وبمونه حتما ان شاءالله محمدمیزارم
الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
ببین من ۳بار خونریزی شدید داشتم تو این بارداری الان تقریبا ۲ماهه هرشب دارم فریژست میزنم ولی مقعدی ...
سلام عزیزم علت خونریزی شما چیه؟
هربارچقدرطول کشید تا قطع بشه؟
ان شاءالله به موقع وبه سلامتی فارغ بشی
خوب واژينال صبح كه بيدار ميشم يكمش رو پد ه اونو ميبينم بالا ميارم
سلام من امروز صبح یه شیاف رکتال گذاشتم پنج ساعت خوابیدم بعدکه رفتم دستشویی یه تیکه هاش جذب نشده بود
بچه ها چجوری بزارم همش جذب بشه؟
اولش که گذاشتم کاملا تورفته بود وبیرونم نزد