2777
2789
عنوان

شياف😱

398 بازدید | 47 پست

خانومايي كه تو بارداري شياف استفاده كردين و ميكنين من به دليل لكه بيني استفاده ميكنم ولي الان لكه بينيم قطع شده شيافمم فرتيژست ه دكترم گفته واژينال ولي الان چند شبه ويار م رو شيافه اصلا ميبينمش بالا ميارم ميشه ركتال استفاده كنم حداقل؟؟؟؟؟؟؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

ميخوام ببينم اگه ثاثيرش كم ميشه همون واژينال استفاده كنم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدنش تو واژینال و رکتال استفاده کردنش تاثیری داره؟ نگاش نکن چشم بسته استعمال کن😁

خوب واژينال صبح كه بيدار ميشم يكمش رو پد ه اونو ميبينم بالا ميارم  

اره . به من دکترم داده گفته رکتال . منم خونریزی شدید دارم در حد پریود 

واقعا؟؟؟ پس تاثيرش فرقي نداره 

اره . به من دکترم داده گفته رکتال . منم خونریزی شدید دارم در حد پریود 

سلام عزیزم

منم خونریزی درحد پریود دارم هفته ی شیشم

تازه این هفته میخواستم خبربدم به خانواده هامون

به منم شیاف داده فقط400شبی یدونه

کافیه یاآمپولم بزنیم؟

مال شما علت خونریزی چیه؟

مال من معلوم نیست

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
منم همین شیافو دارم استفاده میکنم ولی مال من هم روش نوشته رکتال هم دکتر گفته مقعدی استفاده کنم 

براي من هردوشو نوشته ميترسم ركتال استفاده كنم دوباره لكه بينيم شروع شه اي خدا اين چه وياريه اخه  

براي من هردوشو نوشته ميترسم ركتال استفاده كنم دوباره لكه بينيم شروع شه اي خدا اين چه وياريه اخه &nbs ...

نه نترس لکه بینی قطع میشه 

فرقی نداره از هر کجا استفاده کنی بالاخره وارد جریان خون میشه دیگه😂

سلام عزیزم منم خونریزی درحد پریود دارم هفته ی شیشم تازه این هفته میخواستم خبربدم به خانواده هامون ...

عزيزم به نظر من خبر نده فعلا ايشالا كه زودتر خونريزيت رفع ميشه من فرداي اون شبي كه به خانوادها گفتم لكه بيني قهوايم شروع شد و تمام ناراحتيم اين بود كه همه ميدونن ولي خدارو شكر قلبش تشكيل شده شما اگه ميتوني صبر كن تا سونو قلب ايشالا بارداريت خيلي راحت پيش بره

نه نترس لکه بینی قطع میشه  فرقی نداره از هر کجا استفاده کنی بالاخره وارد جریان خون میشه دیگه😂

ديگه ركتال گذاشتم ببينم چي ميشه   شايد كمتر بريزه بيرون اونجوري كه احساس ميكردم كلا ميريزه بيرون  

در بارداری اکثرا از رکتال میدن   چون ضرر داره برای جنین

چون دكترم تاكيد كرد واژينال يكم شك كردم ولي واقعا ديگه نميتونستم واژينال بهش حساس شدم و بالا ميارم