خانومايي كه تو بارداري شياف استفاده كردين و ميكنين من به دليل لكه بيني استفاده ميكنم ولي الان لكه بينيم قطع شده شيافمم فرتيژست ه دكترم گفته واژينال ولي الان چند شبه ويار م رو شيافه اصلا ميبينمش بالا ميارم ميشه ركتال استفاده كنم حداقل؟؟؟؟؟؟؟
خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
اره . به من دکترم داده گفته رکتال . منم خونریزی شدید دارم در حد پریود
سلام عزیزم
منم خونریزی درحد پریود دارم هفته ی شیشم
تازه این هفته میخواستم خبربدم به خانواده هامون
به منم شیاف داده فقط400شبی یدونه
کافیه یاآمپولم بزنیم؟
مال شما علت خونریزی چیه؟
مال من معلوم نیست
الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
سلام عزیزم منم خونریزی درحد پریود دارم هفته ی شیشم تازه این هفته میخواستم خبربدم به خانواده هامون ...
عزيزم به نظر من خبر نده فعلا ايشالا كه زودتر خونريزيت رفع ميشه من فرداي اون شبي كه به خانوادها گفتم لكه بيني قهوايم شروع شد و تمام ناراحتيم اين بود كه همه ميدونن ولي خدارو شكر قلبش تشكيل شده شما اگه ميتوني صبر كن تا سونو قلب ايشالا بارداريت خيلي راحت پيش بره
خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️