2777
2789
عنوان

شياف😱

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 47 پست
من هفته  28 هستم . نه حتی لک بینی هم نداشتم . 6 روزه شروع شده خونریزیم .  انوز موندم چرا ...

خداروشكر كه حال ني نيت خوبه   

بقيش مهم نيس ادم تحمل ميكنه ايشالا صحيح و سالم مياد تو بغلت.

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
ممنون عزیزم   ولی خیلی میترسم آ . خیلییی

بالاخره ترس داره میدونم 

من خودم هر روزمو با استرس و ترس از سقط دارم میگذرونم 😔

انشالا که خدا کمکت کنه گلم، توکل کن بسپار بخودش 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم 

شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره ترس داره میدونم  من خودم هر روزمو با استرس و ترس از سقط دارم میگذرونم 😔 انشالا که خد ...

اره عزیزم .

ان شالله خدا خودش نی نی هر دوتامون رو حفظ کنه .

من هرروز سوره حجرات میخونم . میگن جنین رو حفظ میکنه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
پیش دکتر ماهرتری میرفتی قطعا ازهمونه لکت

بهترین متخصص شهر مونه دیگه نداریم از این بهتر 😂

بخام شهرای اطرافم برم باز ایشون اونجان حتی تو بیمارستان‌های خصوصی

ولی جدی دکتر خوب و معروفیه، من یه سقط داشتم 6سال پیش، خیلی کمکم کرد که بدون بستری و کورتاژ سقط کردم 

توخونه و راحتم بود 

بهترین متخصص شهر مونه دیگه نداریم از این بهتر 😂 بخام شهرای اطرافم برم باز ایشون اونجان حتی تو بیما ...

ان شاءالله که به سلامتی فارغ بشی عزیزم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

ببین من ۳بار خونریزی شدید داشتم تو این بارداری

الان تقریبا ۲ماهه هرشب دارم فریژست میزنم ولی مقعدی

واژینال اصلا نزدم خودش باعث لکه میشه

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
شمام همینطور  بعد یه سوال عزیز   شما نذر کردی اسمشو محمد بزاری؟

ازاول محمددوست داشتم

الانم میگم ان شاءالله اگه خواست خداباشه وبمونه حتما ان شاءالله محمدمیزارم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
ببین من ۳بار خونریزی شدید داشتم تو این بارداری الان تقریبا ۲ماهه هرشب دارم فریژست میزنم ولی مقعدی ...

سلام عزیزم علت خونریزی شما چیه؟

هربارچقدرطول کشید تا قطع بشه؟

ان شاءالله به موقع وبه سلامتی فارغ بشی

ازاول محمددوست داشتم الانم میگم ان شاءالله اگه خواست خداباشه وبمونه حتما ان شاءالله محمدمیزارم

انشالا که می مونه و پسر میشه و محمد میشه، آمین 💖

خداکنه از منم پسر باشه، من دوتا دخملی دارم 🙏🙏🙏

خوب واژينال صبح كه بيدار ميشم يكمش رو پد ه اونو ميبينم بالا ميارم    

سلام من امروز صبح یه شیاف رکتال گذاشتم پنج ساعت خوابیدم بعدکه رفتم دستشویی یه تیکه هاش جذب نشده بود

بچه ها چجوری بزارم همش جذب بشه؟

اولش که گذاشتم کاملا تورفته بود وبیرونم نزد

سلام من امروز صبح یه شیاف رکتال گذاشتم پنج ساعت خوابیدم بعدکه رفتم دستشویی یه تیکه هاش جذب نشده بود ...

عزيزم اون يكم طبيعيه هركار كني يذره مياد بيرون نگران نباش اوني كه بايد جذب شه جذب شده و رفته تو خونت

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
سلام من امروز صبح یه شیاف رکتال گذاشتم پنج ساعت خوابیدم بعدکه رفتم دستشویی یه تیکه هاش جذب نشده بود ...

سعي كن شبها موقع خواب بزاري بهتر ميمونه