2777
2789
عنوان

شياف😱

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 47 پست

بچه ها درد هم دارین شما؟

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین من . مال منم معلوم نیست .ماه 7 هستم 

عزیزم شما از کی خونریزی داشتین؟

چندوقته شیاف میزنی؟

کمترنشده خونریزی؟

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
عزیزم شما از کی خونریزی داشتین؟ چندوقته شیاف میزنی؟ کمترنشده خونریزی؟

6 روزه . نه کم نشده اصلا . 

وقتی میرم wc,شر شر خون میریزه . 

دکتر هم گفته هیچی نیست . در سونو همه چی عالی بود .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
من هفته 12هستم  آره درد دارم ولی زیاد نه  گاهی زیر نافم گاهی پهلوهام

منم دردم خفیفه

چند وقته لک دارین؟

من دکترم درست وحسابی راهنماییم نمیکنه

ديگه ركتال گذاشتم ببينم چي ميشه   شايد كمتر بريزه بيرون اونجوري كه احساس ميكردم كلا ميريزه بي ...

آره از واژن زیاد کثیف کاری داره 

من فقط شبا استفاده میکنم اونم از مقعده، دیگه صبحا که دسشویی میرم اونم با صابون میشورم 

وای عزیزم شما هفته های حدود ۳۰باید باشی هنوز خونریزی داری  از اول داشتی یا جدیدا اینطور شدی؟&n ...

من هفته  28 هستم . نه حتی لک بینی هم نداشتم .

6 روزه شروع شده خونریزیم .

انوز موندم چرادر سونوم همه چی عالیه ؟ همه چی عادی و نرمال 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
من هفته  28 هستم . نه حتی لک بینی هم نداشتم . 6 روزه شروع شده خونریزیم .  انوز موندم چرا ...

ا ن شاءالله که چیزی نیست

الحمدالله که همه چیتون خوبه

خداروشکر

منم دردم خفیفه چند وقته لک دارین؟ من دکترم درست وحسابی راهنماییم نمیکنه

من از هفته 5یعنی همون موقع که فهمیدم باردارم لکه بینی ام دارم گاهی وقتا هم لکه نیست دیگه قشنگ میشه خون چندتا قطره میچکه 😔

به منم چیزی نگفت دکترم حتی نگفت استراحت کنم 

من خودم دوهفته پیش که رفتم ویزیت بهش گفتم برام شیاف بنویس اگه خوبه، دیگه نوشت 

من با آیودی باردار شدم، آیودیمم داخله، کیست تخمدانم دارم اصلا نمیدونم لکه بینیم از کدومشه 😂😂

من هفته  28 هستم . نه حتی لک بینی هم نداشتم . 6 روزه شروع شده خونریزیم .  انوز موندم چرا ...

انشالا که چیز مهمی نیست 

مهم اینه که سونو نرمال بوده

امیدوارم به سلامتی زایمان کنی عزیز 💖

من از هفته 5یعنی همون موقع که فهمیدم باردارم لکه بینی ام دارم گاهی وقتا هم لکه نیست دیگه قشنگ میشه خ ...

چرا آیودی رو درنمیاری پس؟ازهمونه دیگه

دکترت میدونه اینو؟

آره میدونه دیگه  نتونست در بیاره خیلی تلاش کرد گفت جاش مناسب نیست ممکنه به ساک حاملگی آسیب بزن ...

پیش دکتر ماهرتری میرفتی

قطعا ازهمونه لکت