2777
2789
عنوان

چجوری توبه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 74 پست

ببین سعی کن بجای چت کردن یک سرگرمی جدید پیدا کنی مثلا یکی کتاب خوندن دوست داره یکی گیم باید برای چت کردن یک جایگزین پیدا کنی مثلا سعی کن یک نرم افزار کامپیوتری مثل فتوشاپ یاد بگیری تا مدتها باهاش سرگرم میشی یا یک بازی خوب یاد بگیر

امیدوارم روزی که تیکر  تموم شد اتفاقای خوبی افتاده باشه کاربر جدید نیستم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نماز اول وقت بخون با حضور قلب ،نمازت سعی کن با کیفیت باشه از گناه دورت میکنه ولی در کل با یه مشاور مذهبی خوب که زیاد عقایدش خشک نباشه صحبت کن تا راهکار مناسب بهت بده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
علمی میگه صحیحه زیاده روی بده ولی دینی میگه نیست ،اگر میخواید کسیم ارشاد کنید حقیقتو بگید تا اعتمادش ...

ببخشید میشه منبع علمی  که میگه خود ارضایی صحیح هست رو معرفی کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

عزیزم فقد نماز اول وقت بخون هیچ وقت ترک نکن نمازتو هر روز  ‌بعد نماز ظهرو عصرت ۷۰مرتبه ذکر استغفار بگو .

یه کتاب هست به اسم کتاب انسوی مرگ من ک خوندم خیلی تاثیر گذاشت روم بشدت تغییرت میده و ایمانتو دوبرابر میکنه اگه تلگرام داری ادرس کانالشو میدم اونجا گوش کن کتاب صوتیشو

این کتاب کاملااا واقعی سه نفر ک طی یه اتفاقی به مدت چند دیقه روح از بدنشون جدا میشه و یه چیزایی میببنن من وقتی داشتم گوش میکردم این کتاب رو اشکام بند نمیومد تک تک گناهام میومد جلو چشمم ازت میخوام ک توام گوش بدی خیلی کتاب شیرینیه اگه واقعااا میخوای ترک گناه کنی اول این کتابو گوش بده بعد توبه کن و نمازتو شروع کن 

@Ansoyemargg این ادرس کانالش اقای امینی خواه از روش میخونه و تحلیل میکنه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اره 😭

ببین الان شرایط خیلی بدی هستیم نمیدونم چطور به خدا وابستگی دارین ولی اینکه با این شرایط بیماری که بوجود اومده همش از خدا کمک نمیخواید؟ واقعا روتون میشه برید سمتش؟

هی این رو برای خودتون بزرگ کنین 

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
علمی میگه صحیحه زیاده روی بده ولی دینی میگه نیست ،اگر میخواید کسیم ارشاد کنید حقیقتو بگید تا اعتمادش ...

نه ابجی گناهه دستت رو به روت بگیر انگشتای دست میشه الله چجوری میشه گناه کبیره کردباهاش

عزیزم یه کاربر هست به اسم sayeh6859 تاپیکش رو حتما بخون در مورد توسل به شهید ابراهیم هادی هست که خیلی حاجت میده تو اون تاپیک کسایی که حاجت گرفتن تجربشون رو گذاشتن حتما این تاپیک رو ببین انشاءالله مشکلت حل میشه