2777
2789
عنوان

چجوری توبه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 74 پست
نه ابجی گناهه دستت رو به روت بگیر انگشتای دست میشه الله چجوری میشه گناه کبیره کردباهاش

میدونم گناهه واسه همین میگم موقع ارشاد درست ارشاد کنید که مثل جامعه امروز اعتمادا از دست نره

ببخشید میشه منبع علمی  که میگه خود ارضایی صحیح هست رو معرفی کنید

https://www.healthline.com/health/masturbation-side-effects 

منابع زیاده اینم یکی از سایتای پزشکیه- من نمیخوام کسیو ترغیب کنم به این کار میدونم گناهه، بحث من چیز دیگه ای بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ابجی گناهه دستت رو به روت بگیر انگشتای دست میشه الله چجوری میشه گناه کبیره کردباهاش

وای چه جالب نشنیده بودم تا بحال ،بله خود ارضایی از نظر علمی هم ثابت شده که خیلی بده باعث  افسردگی و خیلی بیماری های دیگه هم میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
https://www.healthline.com/health/masturbation-side-effects   منابع زیاده اینم یکی از سایتای پ ...

عزیزم من که نگفتم شما قصدتون ترغیب به گناهه ،فقط گفتم منبع معرفی کنید ،فقط یه سوال دیگه اینکه من از کجا باید بفهمم که این منابع معتبرهستن؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم من که نگفتم شما قصدتون ترغیب به گناهه ،فقط گفتم منبع معرفی کنید ،فقط یه سوال دیگه اینکه من از ...

توی سایت اسم دکتر نوشته شده بیو گرافیش میتونی بخونی فقطم همین نیست هزاران سایت دیگه هست فکر میکنم چنتا مجله معتبرم دربارش نوشتن مثل نیویورک تایمز، البته در همشون ذکر شده اعتیاد بهش مضره، بذار ببینم سایت ایرانی پیدا میکنم

نه عزیزم گناه کبیره است

بله میدونم عزیزم ، گفتن از نظر علمی صحیح هست گفتم که منبع بیارن 

توی سایت اسم دکتر نوشته شده بیو گرافیش میتونی بخونی فقطم همین نیست هزاران سایت دیگه هست فکر میکنم چن ...

مرسی لطف میکنی عزیزم، البته من آخر نفهمیدم که چطور باید تشخیص بدم که کدوم منبع معتبره آخه منابع مخالف این هم هست  

مرسی لطف میکنی عزیزم، البته من آخر نفهمیدم که چطور باید تشخیص بدم که کدوم منبع معتبره آخه منابع مخال ...

توی منابع فارسی اره نظرات متفاوته چون با دین قاطیش کردن، صددرصد به فرد بستگی داره مثلا واسه کسی که تو‌این جامعه هست عوارض روحی داره اعتیاد بهشم عوارض داره-مثل اعتیاد به هرچیزی - یکیم هست براش مشکلی بوجود نیاورده.اما توی همشون مشترک نوشته که به طور کلی ضرری نداره خصوصا ضرر فیزیکی مثل بینایی و ریزش مو و...توی هیچ کتاب پزشکیم نمیان مطلب بنویسن اینا همش حاصل تحقیق و مقاله ها هست.https://www.tanzimekhanevadeh.com/wedlock/4158-آیا-خودارضایی-ضرر-دارد 

البته من منابع انگلیسیو‌بیشتر قبول دارم سانسور و‌فیلتر ندارن

توی منابع فارسی اره نظرات متفاوته چون با دین قاطیش کردن، صددرصد به فرد بستگی داره مثلا واسه کسی که ت ...

بله درسته ممنون عزیزم ، اما مشکل همیشگی من همینه واقعا دنبال راهی هستم تشخیص بدم حقیقت چیه ،نه فقط برای اطلاعات پزشکی، برای کتاب های تاریخی سیاسی و...و اطلاعات دیگه هم همین مشکل رو دارم ،مثلا بعضی منابع خارجی رو قبول دارن  و یکی دیگه منبع دینی در صورتی که این قبول داشتن ها بیش تر انتخابی هستن بسته به عقیدشون انتخاب میکنن 

[QUOTE=140136528]منم ترجیح میدم به فرد اگاهی بدم بعد خودش 

بله همونطور که گفتم  در نهایت فرد باید انتخاب کنه و این اطلاعات کمکی نمیکنه ،مثلا در نظر بگیریم که فردی گاهی اوقات خود ارضایی میکنه نه در حد اعتیاد در حد کم اما بعد از گذشت مدتی مثلا منابع خارجی به تحقیقات جدیدی میرسن که میگه همون دفعات کمش هم مشکلاتی رو برای انسان به وجود میاره خب اینجا کسایی که قبلا این اقدام رو انجام دادن ضربه ی بزرگی میخورن و این ضربه احتمالا جبران ناپذیره یا اگه هم درمان داشته باشه فرد با سختی های زیادی رو به رو میشه ،البته منظور من به نظرات شما نیست در کل از منظر منابع خارجی و محقق هاشون میگم،من همیشه تو ذهنم این پارادوکس ها وجود داره که باعث وسواسم تو انتخاب و پیشنهاداتم  به دیگران میشه

عزیزم فقد نماز اول وقت بخون هیچ وقت ترک نکن نمازتو هر روز  ‌بعد نماز ظهرو عصرت ۷۰مرتبه ذکر استغ ...

عزیزم من این کانال رو پیدا نکردم ، اسمش رو درست تایپ کردید؟

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
عزیزم من این کانال رو پیدا نکردم ، اسمش رو درست تایپ کردید؟

اره عزیزم همینه اگه نتونستی عضو بشی میتونم تو تلگرام برات بفرستم اگه مایل بودی 

@Ansoyemargg

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اره عزیزم همینه اگه نتونستی عضو بشی میتونم تو تلگرام برات بفرستم اگه مایل بودی  @Ansoyemargg

بله حتما 

درخواست دوستی دادم 

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭