2777
2789
عنوان

چجوری توبه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 74 پست
منم همین مشکل و دغدغم شده این روزا صلوات زیادمیفرستم و استغفار میکنم  کاش خدا ببخشه منا....

لطفاً برای تایپیک قبلیم گزارش بزن برات صلوات و استغفار میفرستم

برای خوب شدن تنبلی تخمدان من یه دعا کنید همش نوزده سالمه ،دعا کنید خدا یه بچه بهم بده از زخم زبون ها خسته شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم من بهترین راهش اینه ک به مرور گناهی ک انجام میدی کمترکنی تابتونی کمش کنی چون حس میکنم گناه ی جورشیرینه و اعتیادآور..‌‌مثل غیبت کردن

من خودم همسایه بالایی زیادغیبت میکنه چندباربهش گفت غیبت نکن گفت راست میگی ی مدت کمترکمترش کرد الان نسبت به قبل کمترش شده بنظرم

ببین مثلا غیبت یک گناه کبیره است که از زنا هم بدتره مثلا اگه غیبت میکنی از یک جایی سعی کن کمش کنی تا کم کم به غیبت نکردن عادت کنی بعد که عادت کردی غیبت نکنی بعد سعی کن غیبت رو هم گوش نکنی ترک هیچ گناهی جز با مراقبه و تمرین امکان پذیر نیست 

امیدوارم روزی که تیکر  تموم شد اتفاقای خوبی افتاده باشه کاربر جدید نیستم   

اگه می خوای یک‌گناه را دیگه انجام ندی اصلا دیگه نباید بهش فکر کنی فکر کردن به گناه فیتیله ی انفجار گناهه

و ضمنا باید اصلا از یادت ببری فکر کردن به اون گناه از یادت ببری که تا حالا اون گناه را کردی  که دیگه فکر نکنی و گناه نکنی 

ضمنا اگه میخوای ترکش کنی حتما باید اینستا را حذف کنی