2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مغروره توام مغرور باشه اصن پسرا جذب همچین دخترایی میشن ک غرور داشته باشه ب کسی محل نده هی دلشون میخا ...

خب اینجوری که هیچ ارتباطی شکل نمیگیره

کلا کم میبینمش

ولی پیامم یکی دوبار دادم به یه بهونه دیدم ادامه نداد

ینی کلا نخ دادم غیرمستقیم جوری که غرورم حفظ شه ولی هیچ واکنشی نداد

البته متوجه شد بدم نیومده ازش

مغرور نمیدونم واقعا نامزد من مغروره الا چهار روزه قهریم یه پیام نداده دارم فک میکنم اگه من بمیرم شای ...

اوه خیلی بده

پس متقابل مغرور باشی خوششون نمیاد

اوه خیلی بده پس متقابل مغرور باشی خوششون نمیاد

کلا ادم سردیه من دیگه میخوام بهم برنم اما تو سعی کن عزت نفست حفظ کنی خیلی تابلو نباش اگه میدونی دوستت داره صبر کن تاخودش بیاد جلو بهترخ.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خب اینجوری که هیچ ارتباطی شکل نمیگیره کلا کم میبینمش ولی پیامم یکی دوبار دادم به یه بهونه دیدم ادا ...

خب راسش این نظر منه اصولا شما نخ ندی بهتره چون خودت میتونی جذبش کنی اعتماد ب نفسم خب خیلی لازمه ها ولی این تجربه من بود من هیچوخ ب هیچکس محل نمیدادم در حدی ک با طرف دعوام میشد حتی الان کسی تو مجازی مزاحمم میشه جااینک من بلاکش کنم اون بلاکم میکنه😑البته خب اون فرق داشت ولی این تجربه ایه ک من داشتم هرچقد خودتو بگیری عزیزتری😐

کلا ادم سردیه من دیگه میخوام بهم برنم اما تو سعی کن عزت نفست حفظ کنی خیلی تابلو نباش اگه میدونی دوست ...

خب نمیدونم حسش چیه

چون مغروره

میگم اصن شاید کسیو داره

ولی ادم کسیو داشته باشه حداقل مث ادم رفتار میکنه نه اینکه نگاتم نکنه نه اینکه مخاطب قرارت نده و فعل جمع بکار ببره که مستقیم تو رو مخاطب نکنه ولی با توه

کلا ادم سردیه من دیگه میخوام بهم برنم اما تو سعی کن عزت نفست حفظ کنی خیلی تابلو نباش اگه میدونی دوست ...

کار خوبی میکنی این الان اینطوریه تو زندگی مشترک چکار میکنه

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  
خب راسش این نظر منه اصولا شما نخ ندی بهتره چون خودت میتونی جذبش کنی اعتماد ب نفسم خب خیلی لازمه ها و ...

بعد نمیگه این کیه خودشو میگیره واس من!

بدتر نمیشه؟

حدوسط بنظرت بهتر نیس

ینی با دست پس بزنی با پا پیش بکشی

البته نمیدونم در عمل چجوریه این ضرب المثل

خب نمیدونم حسش چیه چون مغروره میگم اصن شاید کسیو داره ولی ادم کسیو داشته باشه حداقل مث ادم رفتار ...

ب نظرم بیخیالش شو محل سگ نزار خوشش بیاد خودش میاد😬😁

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  
کار خوبی میکنی این الان اینطوریه تو زندگی مشترک چکار میکنه

اره واقعا اینقدر دلم شکسته اینقدر دلم پره دلم تنگ میشه ولی ابندفعه گفتم هرچی شد جلو نرم تا خودش پیام بوه و من بگم بای

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم