2777
2789
نمیدونم والا تو مجازی مگه پسرا مخ نمیزنن؟بهش پیام بده بگو مخمو پس بده پرسید چرا بگو مخمو ک زدی پس بد ...

من اخر منظورت نگرفتم چی گفتی عزیزم

پسر مغرور که خشکه از دختر مغرور و خشک خوشش میاد؟ یا بستگی داره؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیشه همه رو با ی چوب زد ولی دختر شاد تو ذهن میمونه و جای خالیش احساس میشه 

چقد توقعات مردا رو بالا بردن

والا خودشون هیچی نیستن دختر همه چی تموم میخوان

یکی ممکنه درون گرا باشه زوریه مگ همه شاد باشن پر سروصدا

من اخر منظورت نگرفتم چی گفتی عزیزم پسر مغرور که خشکه از دختر مغرور و خشک خوشش میاد؟ یا بستگی داره؟

بنظرم از دختر خشک با بقیه پسرا خوششون میاد ولی اگ با دختراهم خشک باشی ک همه ازت فراری میشن

اکثر این فرم پسرا با همجنسای خودشون خیلی بگوبخندن معمولا

بیشتر در گیر نشو  ممکنه تا اخر مجبور بشی منتشو بکشی دیدماااااا

فعلا هیچ کاری نمیکنم 

ینی من بنظرم قدم اول رو برداشتم به اندازه کافی

حالا یا کسیو داره یا مغروره

بهرحال قدم بعدی باید از اون باشه

ولی اره فکرم درگیره واقعا

نمی‌دونم منم کششی از طرف اون ندیدم دیشب گفت کی ببینمت پس الان بهش گفتم چیزی شده؟؟!فعلا جواب نداده&nb ...

ب نظرم خیلی زیاده روی کردی اگ دوسش داری با محبت تر رفتار کن دلشو ب دست بیار والا منم جای اون بودم فک میکردم دیگ دوسم نداری😕😂👊

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  
ب نظرم خیلی زیاده روی کردی اگ دوسش داری با محبت تر رفتار کن دلشو ب دست بیار والا منم جای اون بودم فک ...

اذیتم کرد با بی محلی خسته شدم جواب داد گفت اره می‌خوام ببینمت دوباره اسممو صدا زد فعلا چیزی نگفتم 

😈