2777
2789
یعنی میگی خودشون با وجود مغرور بودن و عنق بودن و خشک بودن ولو عبوس بودن از دخترایی مثل خودشون خوششون ...

شیطون و پر انرژی با دخترا دیگ

با جنس مقابل مغرور و تقریبا خشک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲.۳ هفته بیخبر بودم ازش  برم سمتش ؟پررو تر میشه

دو سه هفته ازش بیخبر بودیییی😬😬😕

مطمعنی دوسش داری ؟ 

اینجوری دیگ زیاد روی ازت دلسرد میشه ممکنه بره سمت س نفر دیگ

یا اینک فک میکنه دوسش نداری

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  
شایدم با کسی هستش حالا مهم نیس چون تورابطه نیستی باهاش  اگه بخوادت میاد سمتت نگران نباش

پس من دیگ پیام ندم اصلا تو واتساپ

مث خودش

چون حضوری کم میبینمش

دو سه هفته ازش بیخبر بودیییی😬😬😕 مطمعنی دوسش داری ؟  اینجوری دیگ زیاد روی ازت دلسرد میشه مم ...

نمی‌دونم منم کششی از طرف اون ندیدم دیشب گفت کی ببینمت پس الان بهش گفتم چیزی شده؟؟!فعلا جواب نداده 

😈
عزیزم یه لحظه اینجا نظر میدی در رابطه با عنوان همین تاپیکه درباره پسر مغرور  https://www.nini ...

باشه عزیزم

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  
ن پیام نده  ولی ب خودت برس شیک بگردخوش خنده باش بذار اون جذب بشه

چقد ظاهر مهم شده واقعا

من خیلی ساده بودم همیشه

دیگ برم دماغ عمل کنم  

شوخی میکنم ولی واقعا ظاهر مهم شده

ینی چی؟ فامیلمه یکی دوبار مثلا کلیپی چیزی فرستادم در حد همون کلیپ واکنش داد دیگ سر حرفو باز نکرد ...

نمیدونم والا تو مجازی مگه پسرا مخ نمیزنن؟بهش پیام بده بگو مخمو پس بده پرسید چرا بگو مخمو ک زدی پس بده بی شرف😐😀😂😂😂😂

نمیدونم والا تو مجازی مگه پسرا مخ نمیزنن؟بهش پیام بده بگو مخمو پس بده پرسید چرا بگو مخمو ک زدی پس بد ...

واای نه فامیله بد میش

اگه غریبه بود بی احتیاطی مشکلی نداشت میرفتم جلو حتی اگه چپ میشدم