2777
2789
بعد نمیگه این کیه خودشو میگیره واس من! بدتر نمیشه؟ حدوسط بنظرت بهتر نیس ینی با دست پس بزنی با پا ...

عزیزم تو نباید خودتو دست کم بگیری ک

اون بیاد بگه این کیه ک خودشو میگیره واسه من😳تو الان باید بگی اون کیه ک بخاد راجب من همچین حرفی بزنه

هیچوخ خودتو پایین تر از طرفت ندون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب نمیدونم حسش چیه چون مغروره میگم اصن شاید کسیو داره ولی ادم کسیو داشته باشه حداقل مث ادم رفتار ...

چی بگم من تو کار مردا موندم 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره واقعا اینقدر دلم شکسته اینقدر دلم پره دلم تنگ میشه ولی ابندفعه گفتم هرچی شد جلو نرم تا خودش پیام ...

ولش کن این بار تو منت نکش حتی اگه برا همیشه رفته

عزیزم تو نباید خودتو دست کم بگیری ک اون بیاد بگه این کیه ک خودشو میگیره واسه من😳تو الان باید بگی ا ...

ببین من گیج شدم

من میبینم دخترا با هزار ترفند یکیو جذب میکنن

از انفعال همیشگی خودم بدم اومده

حالام از یه ادم مغرور خوشم میاد و نمیدونم رفتار درست چیه

مغرورا تا مطمئن نشن جواب منفی نمیشنون که نمیان    

مغرور واسی چیته الان برات دست نیافتی دو روز بعد همین غرورش خستت میکنه مثل همین دوستمون با یکی باش ک دوست داشته باشه بخاطر ت غروبشو زیر پا بزاره قشنگم 

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  
ببین من گیج شدم من میبینم دخترا با هزار ترفند یکیو جذب میکنن از انفعال همیشگی خودم بدم اومده حالا ...

خب تو بقیه دخترا نیسی ک گلم

تو اول اعتماد ب نفس داشته باش چون بنظرم نداری اخه میگی نمیشه و اینا

بعد اینک تو بخای نخ بدی بش خب اون ممکنه فکر بدی کنع

پسری ک مغروره از ی دختر سرسنگینو مغرورم خوشش میاد

نمیگم نگی نخندیا چرا خب راحت باش اما گرم نگیر زیاد هر دختری شیطونیای خاص خودشم داره دیگ

اینجوری باش شیطون باش مغرور باش

مطمعنن خیلی خوشش میاد:)

ببین من گیج شدم من میبینم دخترا با هزار ترفند یکیو جذب میکنن از انفعال همیشگی خودم بدم اومده حالا ...

تو با وقار رفتار کن اعتماد ب نفس داشته باش  اینو یادت باشه پسرا اگه بفهمن دختری دوسشون داره ازشون فرار میکنه

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  
تو با وقار رفتار کن اعتماد ب نفس داشته باش  اینو یادت باشه پسرا اگه بفهمن دختری دوسشون داره ازش ...

اعتماد به نفس مو از دست دادم

چون در عین حال که تحصیل کرده م تو دانشگاه خوب با رتبه خوب قیافه مم بد نیس خانواده مم خوبن

اما چون ظاهرم ساده ست رفتارم ساده ست حرف زدنم ساده ست کسی جذبم نمیشه کسی خوشش نمیاد ازم

البته خیلیا الان اینجورن ازدواج کم شده میدونم من تنها نیستم

ولی خب واقعا دوست ندارم این وضعو

نمیدونم رفتار درست چیه

خب تو بقیه دخترا نیسی ک گلم تو اول اعتماد ب نفس داشته باش چون بنظرم نداری اخه میگی نمیشه و اینا بع ...

اعتماد بنفس ندارم اگرچه ظاهرا برام مهم نیس 

بقیه فکرمیکنن اصن اهمیتی نداره برام ولی دارم اذیت میشم از بی محلی پسرا

اعتماد به نفس مو از دست دادم چون در عین حال که تحصیل کرده م تو دانشگاه خوب با رتبه خوب قیافه مم بد ...

ببین دقیقه همین افکارت باعث میشه اعتماد ب نفس تو از دست بدی به قانون جذب اعتقاد داری؟ الان هی میگی من ساده ام جذاب نیستم باعث میشه حذبشون کنی

مطمئن تو هرچی در مورد خودت فک کنی بقیه هم همونطوری فکر میکنن

اعتماد بنفس ندارم اگرچه ظاهرا برام مهم نیس  بقیه فکرمیکنن اصن اهمیتی نداره برام ولی دارم اذیت ...

همون دیگ اعتماد ب نفس نداری ک این حرفارو میزنی تو فقد داری ب خودت تلقین میکنی خیلی بده ها این تلقینایی ک میکنی

یکم اعتماد ب نفس داشته باش میری بیرون یا هرجا ب این فک نکن ک کسی محلت نمیده ب هیچکس اصن نگا نکن همینجور پیش بری یمدت هم خودت حالت اوکی میشه هم میبینی ک واقعا هم بت بی محلی نمیکنن