2777
2789
عنوان

خانما فحاشی کار خیلی زشتیه

196 بازدید | 27 پست

واقعن چرا به همین راحتی توهین میکنیم 

ما در مقابل هر کلمه ای که از دهنمون درمیاد مسئولیم.نمیگیم شاید دل کسی بشکنه‌شاید کسی ناراحت شه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنی ؟ تو رفتی گشتی تاپیک ها من اومدی ب رخ من میکشی بعد اومدی میگی دل کسی را نشکونیم .  واگذ ...

عه وا😑😑😑😑😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

تو او تاپیکه یکی میگفت... تو که نمیتونی واسه بچت یه سرسره تو خونت بخری.. واسه چی بچه دار میشی.. اینم یه جور ته دل خالی کردنه هااا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مطمعنی ؟ تو رفتی گشتی تاپیک ها من اومدی ب رخ من میکشی بعد اومدی میگی دل کسی را نشکونیم .  واگذ ...

چکار کرده؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

شما به من کاملا یهویی و بی دلیل گفتی بی شعور .خجالت نمیکشی واقعا؟چقدر بی حیایی

تو او تاپیکه یکی میگفت... تو که نمیتونی واسه بچت یه سسره تو خونت بخری.. واسه چی بچه دار میشی.. اینم ...

مثلا سرسره تو خونه چیز خیلی واجبیه؟😑😑😑😑😑😑😑😑

فکر کردن چون دنیای مجازیه میشه هر صفتی ک تو خودشون هست رو نثار دیگران کرد...درسته جدی نمیگیرم فضای مجازی رو اونم ب علت اینکه زخم خوردم تو تل و میدونم افراد تو دنیای مجازی چگونه هستن... هر چقدر هم زحمت بکشی و کمک حالشون باشی بعضیاشون گربه صفتن.... پس سرسری رد میشم و سعی میکنم حاشیه ساز نباشم.. و دل کسی رو نشکنم.. اینجوری روان خودم آرومتره

شما به من کاملا یهویی و بی دلیل گفتی بی شعور .خجالت نمیکشی واقعا؟چقدر بی حیایی

لینک تاپیک لطفا