2777
2789
عنوان

خانما فحاشی کار خیلی زشتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 27 پست

واقعا مجازی باشه من ناراحت میشم 

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عکس کیف گذاشتم نظر پرسیدم یه نفر اومد بهم گفت بی شعور بی سلیقه 😑

واقعا 😨😬

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
مثلا سرسره تو خونه چیز خیلی واجبیه؟😑😑😑😑😑😑😑😑

نه والا... نه بِلا... ما تو پارک و بوستان بزرگ شدیم والا سرزنده تر از بچه های امروزی هستیم که همه چیشون محدود به خونس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مطمعنی ؟ تو رفتی گشتی تاپیک ها من اومدی ب رخ من میکشی بعد اومدی میگی دل کسی را نشکونیم .  واگذ ...

تو واقعا فکر میکنی در جایگاهی هستی واگذار کنی؟من به شما توهین کردم؟شما اصلا با من حرف زدی که یهو میای به من میگی بیشعور

شما به من کاملا یهویی و بی دلیل گفتی بی شعور .خجالت نمیکشی واقعا؟چقدر بی حیایی

من گفتم همه دارن میپرسن قیمت کیف را بگو . 

یکم شعور خوب چیزیه برا کسایی ک وقن میزارن میان تاپیکت . 

اهان ب یه کلام حرف من ک شعور خوب چیزیه بی حیاییه ولی فوش و بی احترامیه تو حیا کامله ! 

تو او تاپیکه یکی میگفت... تو که نمیتونی واسه بچت یه سرسره تو خونت بخری.. واسه چی بچه دار میشی.. اینم ...

سرسره خریدن برا بچه خیلی چیز پیش پا افتاده ایه؟!😐😐الان همه اول سرسره میخرن بعد بچه دار میشن😐😐

دریغ از یه ذره فکر کردن قبل ازینکه حرف بزنن⁦🤦🏻‍♀️⁩

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
من عکس کیف گذاشتم نظر پرسیدم یه نفر اومد بهم گفت بی شعور بی سلیقه 😑

وا بسم الله😑😕عکس کیفتو بزار ببینم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
بخدا . من اصلا نی نی یارم صدا نزدم ولی تاپیکش ترکید 

چرا بهش گفتی بیشعور بی سلیقه؟☹

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘