2777
2789
😢ماسک و الکل و دستکش و همه چی دارم

لباسات هم الوده ن  بعد از اینکه اومدی تو خونه جایی مستقر شدی با مایع ضد عفونی مخصوص لباس بنداز تو لباس شویی

از هر کسی هم چند متر فاصله بگیر چون ممکنه یه لحظه عطسه کنن

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من روی صحبتم اونایی هستن که به قول یکی از کاربرا گف الان دوستان از چاده چالوسم میگن باشه بخدا راست م ...

عزیزم دولت مقصر اگه عین بقیه کشورا همه شهرا و قرنطینه می‌کرد و ماهانه به مردم عین بقیه کشورا پول میداد مردمم مجبور بودن میشستن خونه دیگه این شکلی نمیشد 

به قول وزیر بهداشت لحظه آخر از کرونا شکست خوردن 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم دولت مقصر اگه عین بقیه کشورا همه شهرا و قرنطینه می‌کرد و ماهانه به مردم عین بقیه کشورا پول مید ...

حتما باید خدایی نکرده زبونم لال از هرخانواده ای یکی بمیره تا ملت جدی بگیرن

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
لباسات هم الوده ن  بعد از اینکه اومدی تو خونه جایی مستقر شدی با مایع ضد عفونی مخصوص لباس بنداز ...

من که میرم دکتر میام همه لباسامو تو راه پله در میارم انقد میترسم تمام کیفو گوشیو این چیزامو ضد عفونی میکنم بعد میارمشون داخل خونه همسرمم همینطور.

عزیزم دولت مقصر اگه عین بقیه کشورا همه شهرا و قرنطینه می‌کرد و ماهانه به مردم عین بقیه کشورا پول مید ...

این حرفت درسته اما آخه از مسافرت که پول در نمیارن یا از عروسیا

حتما باید خدایی نکرده زبونم لال از هرخانواده ای یکی بمیره تا ملت جدی بگیرن

خیلی خطر ناک من بردار همسرم پزشک میگه روزانه چندین نفر تست مثبت میشه خودش بارها تست داده ک ببینه داره با نه بدبخت وقتی میاد خونه تا دوساعت زنش فقط درحال شست و شو لباسا و وسایلش 

من خودم پسر دایی 6 سالم گرفت 😔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

خیلی خطر ناک من بردار همسرم پزشک میگه روزانه چندین نفر تست مثبت میشه خودش بارها تست داده ک ببینه دار ...

خداروشکر خوب شد

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
خداروشکر خوب شد

آره خوب شد خداروشکر ☺️

من که میرم دکتر میام همه لباسامو تو راه پله در میارم انقد میترسم تمام کیفو گوشیو این چیزامو ضد عفونی ...

خیلی خوبه ما هم همین کارا رو میکنیم

لباسات هم الوده ن  بعد از اینکه اومدی تو خونه جایی مستقر شدی با مایع ضد عفونی مخصوص لباس بنداز ...

یعنی همو موقع ناقل میشه ادم؟؟.

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

یعنی همو موقع ناقل میشه ادم؟؟.

تو کمتر از چن ثانیه وارد گلو میشه میتونه به همه انتقال بده بعد وارد ریه میشه که فقط خدا میدونه طرف میمونه یا نه

تو کمتر از چن ثانیه وارد گلو میشه میتونه به همه انتقال بده بعد وارد ریه میشه که فقط خدا میدونه طرف م ...

وای😢

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

خیلی خوبه ما هم همین کارا رو میکنیم

اصلا تازه وقتی میرم دکتر میبینم هیچ کس رعایت نمیکنه مغازه ها پراز آدم کیپ تا کیپ چسبیدن بهم نه دستکش نه ماسک نه فاصله گذاری همه اینا ک تو اخبار میگن فاصله گذاری رعایت میشه دروغه اگه رعایت میشه پس چرا اینجوریه.

اصلا تازه وقتی میرم دکتر میبینم هیچ کس رعایت نمیکنه مغازه ها پراز آدم کیپ تا کیپ چسبیدن بهم نه دستکش ...

ترس بدتر از ویروسه

به اندازه باعث میشه مردم رعایت کنن و بیشتر که بشه جامعه رم میکنه  و اوضاع از اون چیزی که هست بدتر میشه

کاش اگاهی مردم بره بالا مشکل ما نداشتن اگاهیه