2777
2789

باور کنین یه عده راحت دارن زندگی میکنن ماها موندیم خونه افسردگی گرفتیم،ما میگیم بابا چه دورهمی کرونا تموم شده کم می مونه کتکمون بزنن😂

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
در خانه  ماندیم و میمانیم     اما کسب و کار مان هم ورشکست شد   ما با حقوق ماهی س ...

اره متاسفانه این مشکلم هست که اگه به اندازه کرونا بد نباشه کمتر نیست

ولی خب چه میشه کرد!یه جورایی نسل کشیه

کافیه تو یه خانواده یه نفر بگیره تا کل خانواده رو به کام مرگ بکشونه

من از مردن نمیترسم ولی نه اینجور مردن که ادم زجر کش بشه  

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باور کنین یه عده راحت دارن زندگی میکنن ماها موندیم خونه افسردگی گرفتیم،ما میگیم بابا چه دورهمی کرونا ...

تموم نشده

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
اره متاسفانه این مشکلم هست که اگه به اندازه کرونا بد نباشه کمتر نیست ولی خب چه میشه کرد!یه جورایی ن ...

موافقم این مرگ خیلی بد

خونه می مونیم 

ولی نمیشه میدونی چرا چون مردم دارن ورشکست میشن 

شوهر من دوماه مغازه نرفت دیگه پولی نمونده بود برامون یا قسط دادیم 

یا اجاره مغازه ماه سوم گفت آقا نمی تونم اجاره بدم یارو گفت جمع کن برو 

اگه دولت رسیدگی می‌کرد همه الان خونه اشون بودن باخیال راحت

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

باور کنین یه عده راحت دارن زندگی میکنن ماها موندیم خونه افسردگی گرفتیم،ما میگیم بابا چه دورهمی کرونا ...

اره تموم شده فقط نمیدونم چرا بیمارستانا هنو جا ندارن!

نمیدونم چرا هر چند  روز خبر مرگ یکی رو میارن!

اگه قرا باشه به این حرفا دلخوش باشیم قبلش یه کفن برا خودمون بخریم!

تا حالا دیدی تو 2 روز 12 مرده از کنارت رد کنن؟

دیدی از یه خانواده 4 نفره 2 نفرشون بمیرن و 2 نفر بازمانده تو بیمارستان باشن؟

اصلا کسی رو موقع جون دادن دیدی؟

شوخی چیزی رو عوض نمیکنه

وحشتناک شاید تو ظاهر چیزی نشون نمیده ولی اکثریت مبتلا و علائمی نداره می تونن انتقال بدن ویروس رو! چ ...

وای نگو😭😭😭😭😭مجبورم بخدا

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

افتضاحححححح    حداقل روزی  دویست سیصد نفر

😢😢😢😭😭😭😭ناچارم خودمم مبترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اره تموم شده فقط نمیدونم چرا بیمارستانا هنو جا ندارن! نمیدونم چرا هر چند  روز خبر مرگ یکی رو م ...

عزیزم قشنگ کل حرفهای منو بخون بعد قضاوت کن،اشتباه تایپی شده بود بعدش نوشتم تموم نشده،سریع دوتا بهم میگی

موافقم این مرگ خیلی بد

در واقع مثل خفگیه

تو اب اکسیزن هست اما شش های ما کارایی جدب اکشیزن محلول در اب رو نداره

و شش فرد مبتلا به ویروس هم قادر به جذب اکسیزن از هوا نیست

خونه می مونیم  ولی نمیشه میدونی چرا چون مردم دارن ورشکست میشن  شوهر من دوماه مغازه نرفت ...

من روی صحبتم اونایی هستن که به قول یکی از کاربرا گف الان دوستان از چاده چالوسم میگن باشه بخدا راست میگه.من خودمم اصلا بیرون نرفتم تو این چند ماه پوسیدم تو خونه فقط واسه دکتر میرم ک اونم واجبه با کلی بسم الله بسم الله میرمو میام اما چاره ای نیست.

نباید هیجارو باز میکردن ک مردم فکر میکنن دیگه همه چی تموم شده.

عزیزم قشنگ کل حرفهای منو بخون بعد قضاوت کن،اشتباه تایپی شده بود بعدش نوشتم تموم نشده،سریع دوتا بهم م ...

معذرت

خیلی رعایت کن   اگه مجبوری که حتما بیایی

😢ماسک و الکل و دستکش و همه چی دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در واقع مثل خفگیه تو اب اکسیزن هست اما شش های ما کارایی جدب اکشیزن محلول در اب رو نداره و شش فرد م ...

چه بد،خدابه هممون رحم کنه