2777
2789
باش مونده بودیم شما بگی 😐 والا الان کل دنیا در حال رفت و امده ایرانی ها همچنان میگن در خانه بمانیم

برای اینکه تو ایران‌ گوسفند زیاده

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

اتفاقا درمانش در خانه ماندن نبست فرهنگ سازی برای هم زیستیه..یعنی باید فرهنگ مقابله با هر بحرانی فضتا سازی بشه...به جای اینکه در خانه بمانیم برای کارهای که در بیرون داریم دستکش بپوشیم.ماسک بزنیم .فاصله ها رو رعایت کنیم و از با هم بودن لذت ببریم در خانه ماندن،پاک کردن صورت مسئله اس

خودت را دست کم نگیر.روزی که خدا بود،بهشت بود،فرشته ها بودند،تنهایی آدم را یک زن پر کرد.قدر زنانگیت را بدان😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش میشد.تو ایران نمیشه قرنطینه رو رعایت کرد.قرنطینه زمانی معنی داره که همه ی اعضای خانواده تو خونه بمونن ولی حتی اگه خانوم و بچه های یک خانواده چند ماه هم تو قرنطینه باشن وقتی پدر خانواده برای تامین هزینه ها مجبوره بره سر کار در واقع قرنطینه بی معنیه چون اگه اون پدر بیماری و بگیره به تمام اعضای خونه که ماه ها هم تو خونه مونده باشن منتقل میکنه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

در خانه  ماندیم و میمانیم     اما کسب و کار مان هم ورشکست شد   ما با حقوق ماهی سه میلیون داریم تحمل میکنیم     ما داریم وسیله های خونه رو میفروشیم و میخوریم چون  مدام قبض آب و برق و گاز و اقساط وامها اخطار میشه بهمون        

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو

کل اطرافیان بنده یا تو پارکن یا تو خریدن یا مهمونی یعنی هیچکدوم رعایت نمیکنن واقعا کلافه کننده شده چیزی هم میگی ده تا میشنوی یام ناراحت میشن

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
دو ماه نشستن خونه پول داشتن ک نشستن خونه بدون پول و حمایت نشستن

دیگه حالا با پول یا بی پول نشستن 

الان این مسافرت ها این بازار رفتنای الکی هم ربطی به پول داشتن داره؟؟ این همه آدم تو کافه ها و رستوران ها؟ این مجلس های عروسی که میگیرن اینا هم ربطی به پول داشتن داره؟؟

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
برای کارای مهم عیبی نداره ولی اینکه طرف میره مهمونی و اصول بهداشتی رو رعایت نمیکنه وحشتناکه هیچ مید ...

این درسته ولی اخه واقع سخته برا کسایی که بیرون باید برن خدا فقط به دادمون برسه 

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
من شنبه ب اجبار برای کار واجبی باید بیام اهواز احتمالا کارم دو روز طول بکشه اوضاع اهواز چطوره

وحشتناک شاید تو ظاهر چیزی نشون نمیده ولی اکثریت مبتلا و علائمی نداره می تونن انتقال بدن ویروس رو!

چن وقت چیش یک خانمی تنها علائم خستگی رو داشت و بعدش مرد

چون ناشناختس هیچی در موردش نمیدونیم

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

در خانه  ماندیم و میمانیم     اما کسب و کار مان هم ورشکست شد   ما با حقوق ماهی س ...

قضیه‌ ی‌ کار فرق‌ میکنه‌ . ولی واقعا پارک ها‌ ، استخر ها ، باشگاه‌ها‌ تالارها‌ آخه چطور میشه تو این‌ جاهای بهداشت‌ رو رعایت‌ کرد ‌ حرم‌ ها و مسجد ها‌ هم همین‌ طور‌ 

از بیخ‌ عقب‌ مونده‌ ایم‌ تو این کشور

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من شنبه ب اجبار برای کار واجبی باید بیام اهواز احتمالا کارم دو روز طول بکشه اوضاع اهواز چطوره

افتضاحححححح    حداقل روزی  دویست سیصد نفر

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
این درسته ولی اخه واقع سخته برا کسایی که بیرون باید برن خدا فقط به دادمون برسه 

برای چنین مواقعی باید تمام موازین بهداشتی رو رعایت کنیم

به این فکر کنیم که همه مبتلا و ما تنها فرد سالمیم

به این فکر کنیم که زندگی یه باره و دیگه فرصتی نیست

البته کاش اونایی که قرنطیه خانگی هستن هم رعایت کنن !! و کمتر تو جمع حاضر بشن

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

دیگه حالا با پول یا بی پول نشستن  الان این مسافرت ها این بازار رفتنای الکی هم ربطی به پول داشت ...

عزیزم وقتی عادی شده و عادیش کردن مردمم بیخیال شدن... وقتی میان میگه همه میگیرن یارو میگه چ کاریه بشینم تو خونه من ک اول و اخر قراره بگیرم پ بذا برم بیرون دیگه.... 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

پنجاه درصد مردم مقصرن پنجاه درصد مسولین وقتی میدونن ملت تعطیلات میریزن مسافرت ورودی ها رو ببندین بدتر پاشدن همه جارو باز کردن وقتی خودشون عادی جلوه میدن یه عده ام استفاده میکنن

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤