2777
2789

کاش میشد می‌موندن...آمار خیلی وحشتناکه....

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا که خوزستان اوضاعش خیلی خرابه و اکثریت همکاری نمیکنن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

عزیزم هرچقدرم بگیم تو خونه بمونیم نمیشه که نمیشه من به خاطر کرونا چند ماه دکترم و ول کردم ولی بعد دیدم کرونا تموم بشو نیست الان برا ازمایش دکتر یا خرید وسایل ضروری مجبوریم که از خونه بیرون بریم ..

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

باش مونده بودیم شما بگی 😐

والا الان کل دنیا در حال رفت و امده ایرانی ها همچنان میگن در خانه بمانیم

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
 فعلا که خوزستان اوضاعش خیلی خرابه و اکثریت همکاری نمیکنن

من شنبه ب اجبار برای کار واجبی باید بیام اهواز احتمالا کارم دو روز طول بکشه

اوضاع اهواز چطوره

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

باش مونده بودیم شما بگی 😐 والا الان کل دنیا در حال رفت و امده ایرانی ها همچنان میگن در خانه بمانیم

والا 

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
باش مونده بودیم شما بگی 😐 والا الان کل دنیا در حال رفت و امده ایرانی ها همچنان میگن در خانه بمانیم

کل دنیا دو ماه مثل آدم نشستن تو خونه الان هم آماراشون نزولیه نه مثل ایران دو هفته عید تو خونه بودن خسته شدن گند زدن به همه چی و دوباره آمار رفت بالا 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

فقر فرهنگی‌ زیاد داریم‌ ، 

حالیشون‌ نمیشه، نمیفهمن، ‌

کسی‌ که‌ عروسی‌ بگيره،  بچش‌ رو تو پارک‌ ولو‌ کنه، باشگاه‌ و استخر بره، سفر بره، چ‌ انتظاری داری‌ آخه ‌ .

نفهم‌ ، نفهمه دیگه‌ حالا هی بگو‌ 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بخدا من خودم یه سوپرمارکتم نرفتم ولی خانواده ها ازمون شاکین یعنی چی نمیاین مگه ما کرونا داریم،مجبور شدیم یه بار بریم ولی دیگه ول کن نیستن شده دردسر تموم میشد خلاص میشدیم

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
عزیزم هرچقدرم بگیم تو خونه بمونیم نمیشه که نمیشه من به خاطر کرونا چند ماه دکترم و ول کردم ولی بعد دی ...

برای کارای مهم عیبی نداره ولی اینکه طرف میره مهمونی و اصول بهداشتی رو رعایت نمیکنه وحشتناکه

هیچ میدونین اکثر مبتلا ها قرنطینه خانگین!!

یعنی بدون هیچ محدودیتی تو جامعه حضور دارن؟!!!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
کل دنیا دو ماه مثل آدم نشستن تو خونه الان هم آماراشون نزولیه نه مثل ایران دو هفته عید تو خونه بودن خ ...

دو ماه نشستن خونه پول داشتن ک نشستن خونه بدون پول و حمایت نشستن

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون