2777
2789
تو کمتر از چن ثانیه وارد گلو میشه میتونه به همه انتقال بده بعد وارد ریه میشه که فقط خدا میدونه طرف م ...

یا خدا،اصلا من میگم آدمم نکشه،چهارده روز کمش باید آدم قرنطینه بشه واسه منی که شغل همسرم آزاد یعنی فاجعه عواقبش وحشتناکه تو این جامعه گرون

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤

حتی همون تو مطب دکترم خیلی از خانمای باردار رعایت نمیکنن پیش خودم میگم باز اینا چه نترسن بااینکه میگن خانمای باردار خیلی در معرض خطرن باید خیلی مراقب باشن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا خدا،اصلا من میگم آدمم نکشه،چهارده روز کمش باید آدم قرنطینه بشه واسه منی که شغل همسرم آزاد یعنی فا ...

بیشتر از 14 روزه مدت زمان ناقل بودنش

در واقع تو 14 روز علائم بیماری نشون داده میشن 

ولی حداقل کاش برای همه کسایی که مبتلا شدن علائم داشت

خیلیا دارن و نمیدونن و به همه میدن

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

بیشتر از 14 روزه مدت زمان ناقل بودنش در واقع تو 14 روز علائم بیماری نشون داده میشن  ولی حداقل ...

رعایت که نمیکنن ولی من خودم حاضر شدم دلتنگی رو انتخاب کنم و خیلیم سخت میگذره،مخصوصا وقتی میشنوم همشون دور هم جمعا و من تنها خونه،ولی جون بچه ام برام مهمتر،چون کوچیک والله یه بار رفتیم همه گرفتن بغلشون بوسیدن یعنی مردمو زنده شدم اومدم گعتم دیگه نمیدم،بخدا اگه همه رعایت کنن رفت آمدم میشه کرد ولی عین خیالشون نیس

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
رعایت که نمیکنن ولی من خودم حاضر شدم دلتنگی رو انتخاب کنم و خیلیم سخت میگذره،مخصوصا وقتی میشنوم همشو ...

اره چین با اینکه مهدش بودش خودشو جمع کرد با رعایت بهداشت دارن به زندگی عادیشون ادامه میدن  

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

دانشگاهام بازمیشه ازشنبه چجوری درخانه بمانیم؟😐

عههههه واقعا چرا بفکر نیستن بیچاره اون دانشجوهایی ک راه دورن و باید تو خوابگاها باشن همونجا چقدر میتونه خطرناک باشه😕

بچه هادرسته کروناآمارش داره میره بالااما باورکنیدنمیشه توخونه موند واقعا بعضی اوقات باید واسه انجام یه کارایی بریم بیرون اینکه اصلاازخونه نریم بیرون واقعامسخرس ومن یکی شخصانمیتونم خونه بمونم وازخونه بیرون نرم

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

همون دیگه همه جهان داره در کنار این بیماری زندگیشو میکنه اینجا یه عده دارن زندگی میکنن یه عده رعایت میکنن،آخرشم آمار میشه این

بچه هادرسته کروناآمارش داره میره بالااما باورکنیدنمیشه توخونه موند واقعا بعضی اوقات باید واسه انجام ...

عزیزم بحث نیست بیرون نریم،نمیشه نرفت ولی باید رعایت کنیم من وقتی رعایت میکنم ولی میرم میبینم تو مطب دکتر همه کیپ هم نشستن من مجبورم تو خیابون وایسم تو خیابونم بدتر از داخل مطب خب الان تکلیف چیه،پس ترجیح میدم خونه بشینم،دکترم بیخیال شم،بخدا همشون اون دنیا جوابگوی تک تک خانواده هایی ان که تو این مدت داغدار شدن

بچه هادرسته کروناآمارش داره میره بالااما باورکنیدنمیشه توخونه موند واقعا بعضی اوقات باید واسه انجام ...

واسه انجام کارای ضروری درسته اما شمالو عروسیو مراسما اصلا درست نیست واقعا

عزیزم من خودم به شخصه تا جایی که بشه تو خونه‌ام. ولی خب شوهرم می‌ره سر کار. از یه طرف دیگه خونه خریدیم باید بریم دنبال وام. 

برا کمرم باید برم چکاپ که هنوز نرفتم. واقعا واجبه هنوز جرات نکردم. 

یه تیکه لباس نرفتم برا خودم بخرم. کفشم باید طبی باشه، حتما بپوشم و امتحان کنم ولی نتونستم برم دنبالش. 

ارایشگاه هم که قربونش برم پنج ماهه نرفتم.

حالا این کارا رو می‌شه فاکتور گرفت و نرفت ولی بعضی چیزا رو چی؟ نمی‌تونم بانک نرم چکمون برگشت بخوره. نمی‌تونم اسباب کشی نکنم. 

با شروع کرونا از ۲ اسفند تا ۷ فروردین خونوادمو ندیدم. خواهرمو که تا وسطای اردیبهشتم ندیدم‌، خب چقدر دیگه باید ادامه می‌دادم؟ 

سلامت روانی‌ خودمو بچمم مهمه. تو خونه افسرده شدیم. 

گمون می‌کنم راه حل اساسی در خانه بمانیم نیست چون واجبه بریم بیرون. به نظرم باید پروتکل‌های بهداشت فردی و اجتماعی رو کامل رعایت کنیم. 

آخه مردم یه ماسک زدن رو هم دریغ می‌کنن و می‌گن گرمه. خب همه گرمشونه. یا یه اسپری الکل تو جیب و کیف گذاشتن کار سختی نیست. اونم انجام نمی‌دن. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
عزیزم من خودم به شخصه تا جایی که بشه تو خونه‌ام. ولی خب شوهرم می‌ره سر کار. از یه طرف دیگه خونه خرید ...

دقیقا منم میگم اگه همه رعایت کنن خیلی خوبه راحت میشه همدیگرو دید،من خانوادم شهر دیگه ان دیگه دیوونه شده بودم بعد سه ماه رفتم دیدم جمع میشه هیچکس رعایت نمیکنه سریع برگشتم الانم یه ماه باز ندیدم کاش رعایت کنن ماهام تو خونه اذیت نشیم

حرفای شما کاملا درسته کارای ضروریو نمیشه انجام نداد.

اما میشه مسافرت نرفت عروسیو به تعویق انداخت یا خیلی خریدای بیخودی که پاساژا و خیابونارو شلوغ کرده بدون اینکه یک نفر حتی رعایت کنه تازه ماسک زدنشون چجوری میزنن میارن پایین به گردنشون خو این چ ماسک زدنیه

اره متاسفانه این مشکلم هست که اگه به اندازه کرونا بد نباشه کمتر نیست ولی خب چه میشه کرد!یه جورایی ن ...

درسته      دخترم فردا امتحان حضوری داره  همه مون وحشت کردیم که توی این هوای گرم چطور میشه      نمیدونم چه کنم شاید اجازه ندم بره     اگر رفت حتمی هممون در گیر میشیم     بعدا میگن تالار و فلان 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو