2777
2789
عنوان

برام دعا کنید حالم خوب بشه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 54 پست
 اون مشکلاتی که پا پیش نمیزاشتین برطرف شده؟! احتمالا یه چیزی بوده که اون خانم نتونسته با شما ک ...

مشکلاتمون شغل من بود و شرایط کاریم. که به لطف خدا برطرف شد الان یه کارگاه سنگبری دارم منتظر بودم یکم چکهام پاس بشه و بدهکاریم کمتر مشکلمون همین بود فقط.

اون خانم نامرد حدود ۶ سال پرسنل بیمارستان بود  معلوم نیست با اون همکارش چه سر و سیری داشتن. که تا اون خواستگاریش کرد سریع منو ول کرد و رفت با اون. احتمالا قبل از من با اون بوده ولی اون اقدام نمیکرده

😢

واس همین ولت کرده پسر کار دولتی  داشته باشه میخاد

این دلیل میتونه باشه بنظر خودت؟؟؟؟   من تو درس و دانشگاه موفق نبودم لیسانس فیززیک گرفتم ولی کار پیدا نشد   باز کنکور دادم واسه پزشکی ولی پرستاری اوردم نرفتم. اخرش رفتم وارد صنعت شدم.   خودشم در جریان همه چی بود مخالفتی نداشت

درضمن ۳ سال ازم بزرگتر بود  خشگلم نبود   من عاشقش بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دلیل میتونه باشه بنظر خودت؟؟؟؟   من تو درس و دانشگاه موفق نبودم لیسانس فیززیک گرفتم ولی کار ...

اره کاره دولتی خیلییی مرغوب تر وشیک تره 

درامد ماهانت چند؟

خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍 
[QUOTE=139782822]سی سالمه    کارگاه سنگبری دارم[/QUOTE خدا بزرگه، فکر نکن چون این دختر ول ...

من انقد احساسی ام  متاسفانه. خیییییلی زیاد. با وجود مخالفتای خانوادم فقط از عشقم دفاع کردم. تو زندگی عشق برام مهمترین ملاکه بنظرم برای شروع زندگی ملاک ۵۰ درصد عشقه بقیه اش چیزای دیگه.عشق دوطرفه. عشقی که هر روز ابراز بشه. وطیفه ی یه مرد عاشقو خوب بلدم  واسش هیچی کم نمیذاشتم خداییش انقد نازش میکشیدم که خودش خسته میشد😢 میگفت چقد حرف میزنی تو. انقد با هم خاطره داریم انقدر تو شیراز با هم گشتیم وقت گذروندیم این خاطرات اتیشم میزنه 😢😢😢   خدا ازش نگذره💔😢😢

دارم دق میکنم بخدا دم این غروب

من با اینهمه احساسات کمتر منطقی برخورد میکنم. وگرنه اون از من بزرگتر  بود و مشکل دوری راه و انتقالی واسه کار اون هم داشتیم  ولی اینکه عاشق همدیگه بودیم برام مهمتر از همه این مشکلات بود.

چطور میگی عاشقش بودم و خیلی راحت میگی خوشگل نبود!!!!

منظور اینکه من مشکلی نداشتم که اون بخاد بخاطرش ترکم کنه. ولی اون مشکلات ظاهری داشت  جای یه زخم بزرگ روی صورتش بود از کودکی و مشکلات ظاهری داشت  ولی به چشم من اینها همش زیبایی محسوب میشد  چون عاشقش بودم

عاشق رفتار و معرفت و مرامش بودم  ابدا فکر نمیکردم یه روز اینطور رفتاری بکنه این دختر با دل نازک من. اصلا فکر نمیکردم یه روز بیام و عضو سایت دخترونه ی نی نی بشم و بخام ازین حرفا بزنم که یکم دلم اروم بشه😢 به جرات میگم که من از اون احساساتی تر بودم  اون پرستار بود و یجورایی سنگدل

دارم میمیرم از غصه اش و نمیتونم با هیچکی حرف بزنم. دارم دق میکنم  بخدا😢💔 هفته پیش  تو نت سرچ کردم شکست عشقی این سایتو اورد میومدم میخوندم حرفای مردم رو.حالا که این اتفاق واسم افتاد اومدم و تاپیک زدم. بنظرم جای خوبیه  همین که چند نفر همدردی کردن باهام حرف زدن خیلی خوبه💔😢

تا حالا اینطور دلشکسته نشدم تو عمرم  نابودم بخدا  کسی هست درک کنه منو😢

تو اینستا پیجم شده غمکده.قبلنا درک نمیکردم کسایی که ازین پستا میذاشتن اونجا حالا به سر خودم اومده. ایدی اینستام هست:

_queen.1990_

برام دعا کنید بتونم تحمل کنم

منظور اینکه من مشکلی نداشتم که اون بخاد بخاطرش ترکم کنه. ولی اون مشکلات ظاهری داشت  جای یه زخم ...

خدا کمکت کنه😢

ولی یه نصیحت خواهرانه

دلتو پاک کن... دلت از اون خانوم چرکین شده 

بخاطر خودت دلتو پاک کن ❤️

نمیدونم چرا خوشم نیومد اینقدر راحت ازش بد میگه و تهمت میزنی که لابد قبل از من با اون بوده،صحبتای استارتر بوی عشق نمیده،بنظرم عاشقش نبوده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خدا کمکت کنه😢 ولی یه نصیحت خواهرانه دلتو پاک کن... دلت از اون خانوم چرکین شده  بخاطر خودت د ...

چطور پاک کنم؟ شما فک کن کسی که تا یکماه پیش برای هم میمردین یدفه عکس دستش تو دست یه غریبه با حلقه بیاد رو صفحه گوشیت. همه هم زیرش بهشون تبریک بگن. شما جای من بودی دلت صاف میشد ازش؟ براش دعای خوشبختی میکردی؟   من که تا دیدم زانوهام شل شد توی کوچه بودم بی هوا نشتسم روی زمین😢

خدا برای کسی پیش نیاره به یه نانجیب دل بده 😢

مرسی از همدردیتون❤🖤

چطور پاک کنم؟ شما فک کن کسی که تا یکماه پیش برای هم میمردین یدفه عکس دستش تو دست یه غریبه با ح ...

به کسی که سه سال باهاش بودی راحت چه حرفایی میزنی

حتما چیزی ازت دیده که رفته

خوشگلم ک نبوده حتما عاشق پرستار بودنش شده بودی

چطور پاک کنم؟ شما فک کن کسی که تا یکماه پیش برای هم میمردین یدفه عکس دستش تو دست یه غریبه با ح ...

نه من الانو نمیگم عزیزم الان طبیعیه عصبانی باشی

منظورم اینه نذار این غم ناراحتی رو دلت زنگار ببنده خدای نکرده خودتم انقدر سنگدل بشی که همون کارو با یکی دگ بکنی! نگو من اینطوری نیستم چون دست خودت نخواهد بود کینه دلتو سیاه میکنه! 

منطقی و آروم عزاداری کن گریه کن تو خلوت با خدا درددل کن یه مدت بگذره این روزا رو بگذرونی دگ فراموش میکنی 

از من میشنوی بعد از کرونا یه مسافرت توپ تنهایی برو 

برو ارمنستان‌ و ترکیه و باکو... 

عشق دنیا رو کن بابا مگه انسان چقد زنده س آخه که بشینه غصه بخوره❤️

به کسی که سه سال باهاش بودی راحت چه حرفایی میزنی حتما چیزی ازت دیده که رفته خوشگلم ک نبوده حتما عا ...

ن عزیزم اینطور نگو

طبیعیه آدم وقتی از کسی که دوسش داشته عصبانی باشه اینطوری بشه

منم تجربه کردم

اره کاره دولتی خیلییی مرغوب تر وشیک تره  درامد ماهانت چند؟

درامدم خوبه شکر خدا . اول کارمه فعلا سرمایه دار نشدم. یکم پیش بیفتم به امید خدا مشکل مالی نخواهم داشت

کار سنگبری توی اصفهان  مشخصه چیه دیگه