2777
2789
عنوان

برام دعا کنید حالم خوب بشه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 54 پست
خودتم حتما سرچ کن چون کویین یعنی ملکه و بی بی و زن پادشاه هنو کسی نفمیده اسمتو عوض کن بین خودمون میم ...

شمام عوص کن اسمتو بعد از اسم من ایراد بگیر.بین خودمونم میمونه

اگه انگلیسی بلدی برو تو تصاویر گوگل بزن یه کلمه queen

وای یعنی ماهم که عشق اولمونو رد کردیم اینجوری نفرین کردن  اوناهم ناراحت شدن سر لج ما رفتن سریع زن گرفتن الانم هم اون خوشبخته هم ما

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از لطفتون خخخ مشکل زن نیست.من ازدواج سنتی رو قبول ندارم ینی درکش نمیکنم.چطو میشه دونفر تو یه م ...

اتفاقن منم همینطور فک میکردم بعد تو ددران نانزدی قبل از عقد دیدم همون کاس وهمون اش 

خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍 
نهههههه عرب چیه خخخ فارس هستم . من اومدم درد دل کنم  کم کم زنم میدین اینجا باور کن خخخخ. ا ...

باور کن دل مرد مثل اسانسوره خالی که بره بالا محاله خالی بیاد پایین 

ومنم کاملا درکت میکنم چون تجربه ی شبیه تجربتون داشتم البته من بدتر تا عقد رسید ویهو همه چی بهم زد بدون هبچ دلیل

شمام عوص کن اسمتو بعد از اسم من ایراد بگیر.بین خودمونم میمونه اگه انگلیسی بلدی برو تو تصاویر گوگل ب ...

والا بلا معنیش ملکه اس چرا مقاومت میکنی هم سرچ کردم هم انگلیسی بلدم خب اصلا ولش کن خوش باش

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

باور کن دل مرد مثل اسانسوره خالی که بره بالا محاله خالی بیاد پایین  ومنم کاملا درکت م ...

خب منم تا عقد رسیده بود دیگه    یهویی بهم زد و سریع تو دو هفته با یکی دیگه عقد کرد. اون صیغه عقد باید بین من و اون خونده میشد😥   خدا لعنتش کنه   هر روز هی پستا و عکساشونو میبینم  خیلی خوشحالن و خوشبخت  یکماه اول عقدشونه منم یکماه اول بدبختیم😔

خب منم تا عقد رسیده بود دیگه    یهویی بهم زد و سریع تو دو هفته با یکی دیگه عقد کرد. اون صی ...

منم چنبن اتفاقی برام افتاده خواستیم عقد کنیم بعد بدون هیچ دلیل نامزدیمون رو بهم زد ورف

الان اوضاش چطوره؟   خوشبخته؟ دل تو شکسته شد؟ اون تقاص پس نداد؟

خودش مهندسه و روز به روز کارش بهتر میشه

راستی اون قبلا با دختر خالش نامزدی کرد وبازم بدون هیچ دلیل بهم زد و اومد خواستگاریم شاید پشیمون شد ومیخاد اونو بگیره نمیدونم الان اوضاعش چطور ولی اونبار که منو دید خیلی بم نگاه میکرد من بش رو ندادم بعد اینقد استوری میزار که رفتنم بهتر بود واونا فک میکنن فراموشسون کردم وفراموشمون کرد وانگار نه انگار باهم بودیم و از این حرفا  دیگه نمیدونم چی میشه الان ۲۶ روز که همه چی تموم شد