2777
2789
عنوان

برام دعا کنید حالم خوب بشه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 54 پست
درامدم خوبه شکر خدا . اول کارمه فعلا سرمایه دار نشدم. یکم پیش بیفتم به امید خدا مشکل مالی نخواهم داش ...

والا من از ای کار سر در نمیارم 

میگم ساید حقوق پرستار چون بیشتره ولت کرده 

یا کلا چون کارش شیکتره 

اصلا تو بیکاری باو چرا هنوز فکرتو مشغولش کردی برو زن بگیر اگه درامدت خوب بود باور کن خوشکلترین زنا قربون صدقت میرن برو دنبال زن خوشکل وبا اخلاق بگرد به جای اینکه اینجا تایپک بزنی ومیگی خیانتم کرد اگه من مرد بود امروز میرفتم زن میگرم  وخوشبخترینش میکنم اونی که ولم کرد  رو خوب میسوزم وبزارمش به زنم حسودی کنه

خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان همه چیو حل میکنه

فقط بیخیالش شو.قرارنیس که دلمون هرچی میخواد همون بشه داداش.شاید باورت نشه ولی چشمام پرشد...

نه زمین گرده،نه آدم به آدم میرسه....فقط تو میمونی و خاطرات و دیووونگی....

ایشالا یکی بهتر پیدامیشه صبرداشته باش...

به نظرم فقط فقط درد دلاتو به خدا بگو 

فقط خدا می تونه آرومت کنه 

شاید قسمتت نبود 

سهم شماهم پیش خدا محفوظه مطمئن باش

فقط بده دست خدا 

خداصبرش زیاد خودش به موقع حق تومی گیره

امیدوارم تونسته باشم با حرفام آرومتون کنم

به کسی که سه سال باهاش بودی راحت چه حرفایی میزنی حتما چیزی ازت دیده که رفته خوشگلم ک نبوده حتما عا ...

نظرتون محترم ولی اگه من سه سال باهاش بودم اونم سه سال با من بوده .   شما به یه کلمه خشگل گیر ندین لطفا. من اینو گفتم که سوتفاهمها برطرف بشه که فکر نکنن دختر شهر پریا بوده و من یه ادم زشت.یا اینکه من عاشق قیافه و ظواهرش شده باشم (که متاسفانه همیشه یه سریا هستن که اخرش حرف خودشونو میزنن).

اون به چشم من خشگلترین دختر دنیا بود و و هست  الانم چشماش همش تو خیالمه.

اون هم حق نداشته سه سال با احساس من بازی کنه و اخر اینطوری بره. 

والا من از ای کار سر در نمیارم  میگم ساید حقوق پرستار چون بیشتره ولت کرده  ...

خخخخ حقوق پرستار  درامد  چند روزه منه ابجی جون.

کار منم شیکه شما نمیدونی احتمالا چی هست😄

خخخخ حقوق پرستار  درامد  چند روزه منه ابجی جون. کار منم شیکه شما نمیدونی احتمالا چی هست😄

نه نمیدونم منم دارم بت میگم برو زن بگیر 

بخدا فقد داری خودتو اذیت میکنی😅 

اهل کجا هستی ؟ 

ونمیدونم چرا حس میکنم خانم هستی ساید چون اسمتونو ملکه زاشتین😅

خخخخ حقوق پرستار  درامد  چند روزه منه ابجی جون. کار منم شیکه شما نمیدونی احتمالا چی هست😄

اصلا میحای برات زن خوشکل وشاغل پیدا کنم 😂😂😂

زمان همه چیو حل میکنه فقط بیخیالش شو.قرارنیس که دلمون هرچی میخواد همون بشه داداش.شاید باورت نشه ولی ...

مرسی از همدردیتون ابجی خانم ولی من معتقدم زمین گرده و خدا خدای دلهای شکسته هم هست. ادم مذهبی ام هستم جز از صبر و سپردنش به خدا چاره ای نمیبینم

من دلم درد گرفته سوخته اتیش گرفته  نمیدونم چطور بعضا توقع دارن غصه نخورم. مگه میشه اخه😢

نه نمیدونم منم دارم بت میگم برو زن بگیر  بخدا فقد داری خودتو اذیت میکنی😅  اهل کجا ...

خخخ نه خانم نیستم. کویین هم جدیدا مد شده دخترای این دوره اسم پروفایلشون میذارن. گوگل یکلمه سرچ کنید queen متوجه میشید.بقول شاخای مجازی کویین بودیم وقتی کسی کویین نبود😄

من اهل اصفهانم با اصالت ابادان

خخخ نه خانم نیستم. کویین هم جدیدا مد شده دخترای این دوره اسم پروفایلشون میذارن. گوگل یکلمه سرچ ...

اهاا 

عرب نیستین؟؟

اتفاقاً از الان براتون یه دختر کارمند براتون پیدا کردم 

اگه عرب باشین😅😅

اصلا میحای برات زن خوشکل وشاغل پیدا کنم 😂😂😂

مرسی از لطفتون خخخ

مشکل زن نیست.من ازدواج سنتی رو قبول ندارم ینی درکش نمیکنم.چطو میشه دونفر تو یه مراسم خاستگاری همو ببینن و بعد برن وارد زندگی بشن بعد منتظر بشینن تا عشق بیاد؟؟؟؟

باید عشق دوطرفه باشه دختر پسر همو ببینن بشناسن عاشق هم بشن و بعد برن اشیونشونو بسازن  این قابل قبول تره بنظرم

من انقد احساسی ام  متاسفانه. خیییییلی زیاد. با وجود مخالفتای خانوادم فقط از عشقم دفاع کردم. تو ...

سخت هست ولی مشکلی که حل نشه وجود نداره توکل بر خدا بشین یه بار خوب فکر کن گریه کن خودتو سبک کن اونو با تمام خاطراتش دفن کن تو قلبت،خدا خواسته قسمتت بهتر از این باشه، عشق دو طرفه حقیقی

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
شما برو گوگل یه کلمه بنویس queen ببین چی میاره

خودتم حتما سرچ کن چون کویین یعنی ملکه و بی بی و زن پادشاه هنو کسی نفمیده اسمتو عوض کن بین خودمون میمونه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اهاا  عرب نیستین؟؟ اتفاقاً از الان براتون یه دختر کارمند براتون پیدا کردم  ...

نهههههه عرب چیه خخخ فارس هستم .

من اومدم درد دل کنم  کم کم زنم میدین اینجا باور کن خخخخ.

ابجی بدون شوخی  غروب که میشه دلم اتیش میگیره😢😢😢

ازدواج میکنم  حتما هم میکنم ولی روزی که دیگه غصه ی این نامرد و نخورم.نمیدونم میرسه اون روز یا اینکه تا ابد اسمشو بشنوم دلم خواهد سوخت.

نمیخام بخاطر فرار از این غصه به یکی دیگه پناه ببرم. این رابطه اگرم عشقی توش باشه از طرف من نخواهد بود.  مم دوست دارم زندگیم با عشق باشه بدون پنهان کاری و با غصه ای که الان تو دلمه این ممکن نیست😢😢😢

خیلی بلای بدی سرم اورد بخدا  خییییییلی بد.  خودش خوب الان میدونه حالم چطوره😢